Νέα-Ανακοινώσεις


Νέα δίωξη συναδέλφου Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αλληλεγγύη και την απόλυτη στήριξή του στο συνάδελφο Μάκη Νοδάρο, ανταποκριτή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο νομό Ηλείας, ο οποίος πρόκειται να δικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, κατηγορούμενος από κάποιον φαρμακοποιό των Λεχαινών, που απαιτεί «αποζημίωση» 100.000 ευρώ και την προσωπική κράτηση του Μάκη Νοδάρου επί εξάμηνο.

Περισσότερα...
 
Βραβείο "Ελένη Βλάχου" Εκτύπωση E-mail


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την προκήρυξη του δημοσιογραφικού βραβείου «Ελένη Βλάχου» για το 2007 ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα Δρ. Wolfrang Schultheiss, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) Δημήτρης Τσαλαπάτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) Πάνος Σόμπολος και ο Βάσος Μαθιόπουλος, μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Περισσότερα...
 
Συμβάσεις ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail


Νέες συμβάσεις αλλά με συνταξιούχους που η ηλικία τους υπερβαίνει το 66ο έτος υπογράφει τώρα η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ.!!... Ταυτόχρονα όμως, αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις άλλων δημοσιογράφων οι οποίες έληξαν, παρόλο ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


Περισσότερα...
 
Μεθοδεύσεις εργοδοσίας Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της διοίκησης των Εκδόσεων Λυμπέρη να απολύσει συντάκτρια - μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου, με το πρόσχημα της «αλλαγής στη δομή»του περιοδικού Focus.

Περισσότερα...
 
Σύλληψη συνάδελφου Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυθαιρεσίας σε βάρος δημοσιογράφου με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης. Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο, σε βάρος του συναδέλφου της ΕΡΑ, Πέτρου Πομώνη, και πρωταγωνιστές τους αστυνομικούς του Α/Τ Ζακύνθου.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 202 από 214