Νέα-Ανακοινώσεις


Νέο κρούσμα "λογοκρισίας" Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, για την τουλάχιστον περίεργη στάση ανώτερου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Πατρών, ο οποίος χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος συναδέλφων.

Περισσότερα...
 
Φέρτε πίσω τα λεφτά μας Εκτύπωση E-mail

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην οδό Ακαδημίας και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα οι δημοσιογράφοι με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις Συντακτών, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε όλα τα ΜΜΕ.

Περισσότερα...
 
24ωρη προειδοποιητική απεργία Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Σ.Π.Η.Τ.) να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 24ωρη προειδοποιητική απεργία σ’ όλα τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ειδησεογραφικά sites και portals, τα περιοδικά της Ε.Ρ.Τ, τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., το Α.Π.Ε. / Μ.Π.Ε., το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., τις επιχειρήσεις ευρύτερου δημόσιου τομέα) και σ’ οποιονδήποτε εργοδότη.

Περισσότερα...
 
Παγκόσμια Ημέρα του Τύπου Εκτύπωση E-mail

Ημέρα περισυλλογής, πίστης και οραματισμού για το μέλλον της δημοσιογραφίας αλλά και μνήμης και τιμής για τους συναδέλφους που έχουν πληρώσει με τη ζωή τους το τίμημα της ενημέρωσης, η σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα του Τύπου».

Περισσότερα...
 
Με αλληλεγγύη Εκτύπωση E-mail

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας και εκφράζει την αλληλεγγύη των δημοσιογράφων στους κοινούς αγώνες.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 202 από 217