ΠΟΕΣΥ
Απεργία διαρκείας μέχρι την καταψήφιση Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Με επιτυχία οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση συνεχίζουν μέχρι την Κυριακή 6πμ την κινητοποίησή τους στα έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, με θλιβερή εξαίρεση τους συνήθεις απεργοσπάστες του διαδικτύου.

Περισσότερα...
 
Απεργιακός αγώνας μέχρι την απόσυρση του εξοντωτικού ασφαλιστικού σ/ν Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Με βασικό στόχο την άμεση απόσυρση του εξοντωτικού αντεργατικού κυβερνητικού ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που εξαθλιώνει και φτωχοποιεί όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της χώρας και πλήττει καίρια την Ενημέρωση και τους ανθρώπους της, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κήρυξε ομόφωνα τις 48ωρες απεργίες από τις 06.00 της Πέμπτης 20 Απριλίου, μέχρι τις 06.00 της Κυριακής 24 Απριλίου ως εξής:

Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη  ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.

Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου

Περισσότερα...
 
ΠΟΕΣΥ: Να επιλυθούν άμεσα τα εκκρεμή εργασιακά ζητήματα στην ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών που στάθηκε στο πλευρό των απολυμένων – μετά το «μαύρο» - της ΕΡΤ, ενισχύοντας τη νικηφόρα προοπτική του αγώνα τους, συνεχίζει να στηρίζει τα αιτήματα όλων των εργαζομένων της που επέστρεψαν στη δουλειά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, εκφράζει τη βαθιά του ανησυχία για τη μη επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ με κυρίαρχο το θέμα της μη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Περισσότερα...
 
48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

 

Με τη συμμετοχή των Προέδρων και των μελών όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για το Ασφαλιστικό.

Περισσότερα...
 
Απεργιακός αγώνας διαρκείας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να υπερασπιστούμε τα ασφαλιστικά μας Ταμεία και τους πόρους τους.
Η ΠΟΕΣΥ συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Ενώσεων του Κλάδου, για συντονισμό απεργιακού αγώνα διαρκείας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

 

 

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 145