ΠΟΕΣΥ
Όλοι στη συγκέντρωση της Κυριακής στην ΕΣΗΕΑ και στην πορεία προς τη Βουλή Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη 48ωρη απεργία που άρχισε σήμερα στις 6 πμ και συνεχίζεται έως τις 6 πμ της Κυριακής, 8 Μαΐου 2016, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι μεμονωμένα καταδικαστέα κρούσματα απεργοσπασίας –κυρίως από διαδικτυακά Μέσα– ή και τυχόν απόπειρες έκδοσης απεργοσπαστικών φύλλων, αποδοκιμάζονται από το σύνολο του κλάδου. 

Περισσότερα...
 
48ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ Παρασκευή και Σάββατο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016

Μετά την αιφνιδιαστική εισαγωγή προς ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το σύνολο του ελληνικού λαού, ενοποιεί βίαια το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καταργεί το αγγελιόσημο και θέτει τον κόσμο του Τύπου υπό ομηρία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ με 48ωρη απεργία από τις 06.00 της Παρασκευής 6 Μαΐου 2016 έως τις 06.00 της Κυριακής 8 Μαΐου 2016 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Τύπου & Ενημέρωσης, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα Γραφεία Τύπου, χωρίς καμιά εξαίρεση εκτός από τα 15λεπτα απεργιακά δελτία:

Περισσότερα...
 
Συνεχίζουμε την κινητοποίηση - μετέχουμε στη γενική απεργία Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, εκτίμησε εκ νέου την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί, ενόψει της ψήφισης του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου, που ενοποιεί βίαια το ΕΤΑΠ ΜΜΕ καταργώντας το αγγελιόσημο και αποφάσισε:

1. Την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης, κατά τη διάρκεια ψήφισης του Νομοσχεδίου στη Βουλή σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Ο χρόνος και ο τρόπος των κινητοποιήσεων θα εξειδικευτεί μετά τον καθορισμό της ημερομηνίας συζήτησης του Νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

2. Τη συνέχιση της κινητοποίησης, που έχει ήδη αποφασιστεί στην από 27/4/2016 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ και η οποία ήδη υλοποιείται μέχρι σήμερα. Επαναλαμβάνουμε προς αποφυγή κάθε παρανόησης το πλαίσιο της κινητοποίησης αυτής, το οποίο έχει ως εξής:

Περισσότερα...
 
ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Μαΐου 2016

Βρείτε στα συνημμένα αρχεία το απεργιακό υλικό για τις εκδόσεις και τις εκπομπές, το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς.

ATTACHMENTS_TITLE
ΑρχείοΠεριγραφήFILE_SIZE
DOWNLOAD_THIS_FILE_Sbanner για site 23 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_Sbanner CYAN 40% και BLACK 100% 44 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_Sdiselido se doc.doc 58 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΥπόμνημα σε δισέλιδο pdf 75 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΚείμενο 280416Κείμενο για Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο56 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΝέο μονόλεπτοΝέο μονόλεπτο για τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και το διαδίκτυο36 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΛογότυπο ΠΟΕΣΥ 78 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΑΦΙΣΑΠΟΣΤΕΡ ΑΠΕΡΓΙΑΣ806 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΓενική Συνέλευση ΕΟΔ - ασφαλιστικόΤο ασφαλιστικό μας στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΔ33 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΕλλειμματική η ελευθεροτυπίαΚείμενο για την αυριανή (28 Απριλίου) δημοσίευση36 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΖΩΝΑΡΙΖΩΝΑΡΙ - Banner34 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΨήφισμα ΕΟΔΗ ΕΟΔ καταδικάζει τη βίαιη ανατροπή του ασφαλιστικού28 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΗ κατάργηση του αγγελιοσήμουΗ κατάργηση του αγγελιοσήμου σκοτώνει την κοινωνική ασφάλιση στα ΜΜΕ34 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΚαινούργιο μονόλεπτο 4/5/16Καινούργιο μονόλεπτο γι' αυτές τις ημέρες37 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΟμιλία Δ. Κουμπιά στην επιτροπή της Βουλής 33 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΣύνθημα της ΠΟΕΣΥ για 48ωρη απεργίαΣύνθημα της ΠΟΕΣΥ για περιοδική μετάδοση από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς0.2 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΤο ασφαλιστικό των δημοσιογράφωνΤο ασφαλιστικό των δημοσιογράφων χωρίς μύθους33 Kb
DOWNLOAD_THIS_FILE_SΚείμενο 05/05Χωρίς λογική ή κάποιο δημοσιονομικό όφελος27 Kb
 
Το ασφαλιστικό μας στο επίκεντρο της Γ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, που πραγματοποιήθηκε στο Σαράγεβο στις 25-26 Απριλίου, βρέθηκε η βίαιη ανατροπή στο ασφαλιστικό σύστημα των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Στη Συνέλευση έγινε δεκτό και ψηφίστηκε ομόφωνα το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, ενώ έγινε ομόφωνα επίσης δεκτή,  η σχετική διακήρυξη που κατέθεσαν τα Γαλλικά συνδικάτα και οι Ενώσεις του Τύπου (SNJ, SNJ-CGT, CFDT).

Η διακήρυξη μεταξύ άλλων, τάσσεται υπέρ των ελλήνων δημοσιογράφων και του αγώνα που δίδουν για την διασφάλιση του ασφαλιστικού τους συστήματος, που τους εγγυάται ένα αξιοπρεπές μέλλον.

Τις Δημοσιογραφικές Οργανώσεις της χώρας στη Γενική Συνέλευση εκπροσώπησαν, η Έφορος της ΠΟΕΣΥ Νέλλη Κατσαμά, η Φανή Πετραλιά από την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΗΕΜΘ ο Γιάννης Κοτσιφός, ο οποίος επανεξελέγη μέλος της Ε.Ε. της ΕΟΔ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 148