18 Μαΐου, 2006

Απεργία στον T/Σ «TELE-TIME»

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.) και του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.) που αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «TELE-TIME» της Πάτρας, καθώς η ιδιοκτησία του συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζομένων.
Το προσωπικό της επιχείρησης, παρά τις υποσχέσεις των εκπροσώπων της, παραμένει απλήρωτο από τον περασμένο Φεβρουάριο. Έτσι, οι εργαζόμενοι μετά τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό ξεκίνησαν απεργιακό αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους.
Το καυτό αυτό θέμα, που συγκλονίζει την Αχαΐα αρκετό καιρό, δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητες τις Αρχές της περιοχής.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. ενώνει τη φωνή της με αυτές της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., της Ε.Σ.Π.Η.Τ. και του Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. και ζητά τη συμπαράσταση του Νομάρχη Αχαΐας κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου, του Δημάρχου Πατρέων κ. Ανδρέα Καράβολα και του Πρόεδρου της Τ.Ε.Δ.Κ. νομού Αχαΐας και Δημάρχου Ωλενίας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, για την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση του θέματος.
Σημειώνεται ότι διάβημα για την κατάσταση που επικρατεί στο σταθμό, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα και αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.ΣΥ..