Νέα-Ανακοινώσεις


Η ΠΟΕΣΥ αποχαιρετά τον Βασίλη Μουλόπουλο Εκτύπωση E-mail

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Μουλόπουλου, πρώην προέδρου της ΠΟΕΣΥ. Ο Βασίλης Μουλόπουλος υπήρξε μαχητής της δημοσιογραφίας και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά στο τελευταίο ταξίδι του τον εκλεκτό συνάδελφο. 

Περισσότερα...
 
Βασίλη θα είσαι πάντα στην καρδιά μας Εκτύπωση E-mail

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον ξεχωριστό συνάδελφο Βασίλη Μουλόπουλο που έχασε σε ηλικία 72 χρονών τη ζωή του στη μάχη με τον καρκίνο.

Έφυγε άλλος ένας λαμπρός συνάδελφος, με ιδιαίτερη, ξεχωριστή πένα και ματιά, προσθέτοντας δυστυχώς αυτή τη φορά την υπογραφή του στη μαύρη λίστα θανάτου, που πλήττει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό το δημοσιογραφικό χώρο.

Περισσότερα...
 
Αποτροπιασμός και αγανάκτηση για την τρομοκρατική επίθεση στην ΕΣΗΕΜ-Θ Εκτύπωση E-mail

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για τη σημερινή άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 
Αποτελέσματα για απολογισμούς και Ελεγκτική Επιτροπή ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

Η Εφορευτική Επιτροπή του 8ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών:

Πέραν αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας –τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί- τα λοιπά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα πέντε (65) αρνητικές και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και δύο (2) λευκά, και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, έλαβε ογδόντα οκτώ (88) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και τρία (3) και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Περισσότερα...
 
Ψηφίσματα του Συνεδρίου Εκτύπωση E-mail

Οι σύνεδροι του 8ου Τακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ ενέκριναν κατά πλειοψηφία τα κάτωθι ψηφίσματα:

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 216