Νέα-Ανακοινώσεις


Αλληλεγγύη στον Μάκη Νοδάρο Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο Μάκη Νοδάρο, ο οποίος πρόκειται να δικαστεί την προσεχή Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση για του Τύπου.
Η δράση κυκλωμάτων στο Νομό Ηλείας, που κατ’ επανάληψη έχουν απασχολήσει τον Τύπο και την κοινή γνώμη, έχουν ενοχληθεί φαίνεται από τις αποκαλύψεις του συναδέλφου τα τελευταία χρόνια και με την γνωστή μέθοδο επιχειρούν να τον φιμώσουν.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. ενώνει τη φωνή του με τις ήδη εκφρασθείσες διαμαρτυρίες της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. και της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και καταδικάζει κάθε ενέργεια που στόχο έχει τον εκφοβισμό συναδέλφων και δηλώνει ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται για την υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης.
 
Επίθεση κατά Χρ. Πολυζωγόπουλου Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει και καταδικάζει την εγκληματική επίθεση εναντίον του Προέδρου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.) και του επιστημονικού συνεργάτη της Γ.Σ.Ε.Ε. Σάββα Ρομπόλη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και για τους δύο και τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. σημειώνει ότι η επίθεση στον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε. ήρθε σε μία στιγμή που η πολιτική που ακολουθείται και οι εργοδότες θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμη και τα στοιχειώδη εργατικά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα, συκοφαντούν τα συνδικάτα και επιχειρούν να υποβαθμίσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Η ενότητα δράσης όλων των δυνάμεων που κινούνται μέσα στα συνδικάτα είναι απαραίτητη και γι’ αυτό ο σεβασμός στους κανόνες της εργατικής, συναδελφικής δημοκρατίας είναι πολύτιμος παράγοντας.
Στις συνθήκες αυτές η επίθεση, με άγρια φυσική βία, ενάντια στον Χρ. Πολυζωγόπουλο γίνεται ακόμη πιο αποκρουστική. Οι αυτουργοί αυτών των πράξεων, είτε το κατανοούν είτε όχι, «συντονίζονται» με τους οπαδούς των επιλογών που επιδιώκουν τη διάλυση των συνδικάτων.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. εκφράζει και πάλι την αλληλεγγύη του προς τον Χρ. Πολυζωγόπουλο. Δηλώνει ότι οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο πλευρό του συνδικαλιστικού κινήματος με στόχο να υπάρξει θετική για τους εργαζόμενους διέξοδος στις κρίσιμες συνθήκες που διαμορφώνονται.
 
Αρχείο 2005 Εκτύπωση E-mail


Ανακοινώσεις


Περισσότερα...
 
Αρχείο 2004 Εκτύπωση E-mail


Ανακοινώσεις


Περισσότερα...
 
Αρχείο 2003 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώσεις


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 211 212 213 214 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 213 από 214