Νέα-Ανακοινώσεις
Συμπαράσταση στους συναδέλφους για την άνανδρη επίθεση Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αγανάκτησή του για την επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γραφεία και κατοικίες του Προέδρου της ΕΣΗΕΜ-Θ, Μόσχου Βοϊτσίδη και του Αντιπροέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, Παναγιώτη Νεστορίδη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους και ελπίζει στην ενεργοποίηση των αρμοδίων οργάνων για την προάσπιση της ελευθεροτυπίας και των δημοκρατικών θεσμών.

anakoinoseis sumparastasis.pdf (310.26 KB)

 
Αίμα για τον Δημήτρη Γκλαβά Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.)

Συνάδελφοι,

Ο σήμερα επίτιμος κι επί σειρά διοικήσεων Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. Δημήτρης Γκλαβάς που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έχει απόλυτη ανάγκη από αίμα.
Όποιοι συνάδελφοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να δώσουν αίμα για τον Δημήτρη Γκλαβά είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς» ( Δημητσάνης 7 – Αμπελόκηποι, τηλεφωνικό κέντρο 210-6434001-8) όπου διατηρεί τράπεζα αίματος ο ΕΔΟΕΑΠ, είτε σε οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο λέγοντας απλά ότι το προσφέρουν για τον ασθενή Δημήτρη Γκλαβά που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».


Με την παράκληση να επικοινωνήσετε το μήνυμα αυτό με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιονδήποτε συνάδελφο θεωρείτε απαραίτητο.

 
Επιστολή προς τον υπουργό Πολιτισμού Π.Γερουλάνο για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

Προς τον υπουργό
Πολιτισμού
Π. Γερουλάνο

                                                                                   Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2009

Κύριε Υπουργέ,

Στην πρόσφατη συνάντηση του ΔΣ της Π.Ο.Ε.ΣΥ. με τα Συμβούλια των πέντε Ενώσεων – μελών ένα από δυο κυρίαρχα θέματα ήταν αυτό των συμβασιούχων δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Καταλήξαμε ότι:

Περισσότερα...
 
Συμπαράσταση στον αγώνα της Αγγελικής Χατζηδημητρίου Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 8 Απριλίου του 2006, υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης προπηλάκισε και τραυμάτισε τη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου στον περίβολο του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Χίο.

Περισσότερα...
 
17 Νοέμβρη 36 χρόνια μετά Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όταν η κρίση οδηγεί σε περιθωριοποίηση κρίσιμο τμήμα της κοινωνίας αυτό συνιστά απειλή κατά της Δημοκρατίας.
Όταν οι μηχανισμοί καταστολής προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους τάξη είναι και αυτό ζήτημα Δημοκρατίας.
Όταν η ενημέρωση περνάει από δημοσιογράφους ομήρους στα δημοτικά ΜΜΕ και την κρατική ραδιοτηλεόραση είναι επίσης έλλειμμα Δημοκρατίας.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. με αφορμή την 36η επέτειο του Πολυτεχνείου δηλώνει ότι θα αγωνισθεί μαζί με τους εργαζόμενους, τους συμβασιούχους, αυτούς με την ανασφάλιστη εργασία και τους άνεργους που αυξάνονται επικίνδυνα, για τα δικαιώματά μας και ένα καλύτερο αύριο.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 170 από 216