Νέα-Ανακοινώσεις
Απεργία στο πλαίσιο της ΓΣΕΕ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε και προτείνει στις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου, διεκδικώντας την επίλυση σοβαρών ασφαλιστικών και εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δημοσιογραφικός κλάδος.

Περισσότερα...
 
Αποφάσεις Δ.Σ. Π.Ο.Ε.ΣΥ.-Συνεδρίαση 26/01/10 Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

Περισσότερα...
 
Στήριξη στην ΕΣΗΕΠΗΝ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στηρίζει τον Πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) μπροστά στην αήθη επίθεση από τρεις εκδότες του Πύργου (Πατρίς, Πρώτη, Πρωινή).
  Αιτία της πρωτοφανούς επίθεσης η υπεράσπιση των Σ.Σ.Ε. από την Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., που παραβιάζονται συστηματικά με πρόσχημα «την παγκόσμια κρίση και την Αθηνοκεντρική επιλογή των εκάστοτε αρχόντων της κεντρικής εξουσίας», όπως επικαλούνται στην επιστολή τους οι εκδότες.

Περισσότερα...
 
Η ΠΟΕΣΥ για την ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) απαιτεί να σταματήσει η επίθεση κατά της δημόσιας Ρ/Τ, που κλιμακώνεται επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

Περισσότερα...
 
Αντίο στον Νίκο Κακαουνάκη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποχαιρετά τον συνάδελφο Νίκο Κακαουνάκη, που έφυγε χθες από κοντά μας.
  Η Ομοσπονδία με θλίψη στέλνει το τελευταίο αντίο σ’ έναν αγωνιστή ρεπόρτερ που υπερασπίστηκε με πάθος τις απόψεις του και άφησε το στίγμα του, με την έντονη προσωπικότητα και τη μαχητικότητά του.
  Τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Νίκου Κακαουνάκη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1361-311209kakaounakis.pdf ( 31.12.2009 13:04)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 169 από 217