Νέα-Ανακοινώσεις
Η απώλεια της Γιολάντας Τερέντσιο Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2006
Σήμερα σίγησε οριστικά «η φωνή του BBC στα χρόνια της δικτατορίας», αλλά μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας, ο ήχος της φωνής της, η προφορά και η συνέπειά της, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Τσαλαπάτης με αφορμή το θάνατο της δημοσιογράφου και συγγραφέως Γιολάντας Τερέντσιο. 
 
Περισσότερα...
 
Απαλλαγή Κ. Φλαμή & Θ. Καφετζή Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2006
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, με σημερινή απόφασή του «γκρέμισε» τα αναχώματα που επιχείρησε να θέσει η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της αχαϊκής πρωτεύουσας, στην ανεμπόδιστη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Περισσότερα...
 
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. για τα αρχεία του BBC Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2006
Την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχείων της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC, από τη Βουλή των Ελλήνων, τα Τμήματα Μ.Μ.Ε. των Πανεπιστημίων και την Π.Ο.Ε.ΣΥ. σε συνεργασία με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, προτείνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).
Τα ντοκουμέντα της νεότερης πολιτικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού στα 2.000 περίπου CD-ROMs της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC, μπορούν να αξιοποιηθούν με στόχο την ποιότητα στην ενημέρωση, η οποία αποτελεί την εγγύηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας.
Περισσότερα...
 
Σύνθεση επιτροπών Π.Ο.Ε.ΣΥ. Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 04 Ιουνίου 2006
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), ύστερα από πρόταση του Προέδρου Δημήτρη Τσαλαπάτη, συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές της Ομοσπονδίας, η σύνθεση των οποίων εγκρίθηκε από το Γενικό Συμβούλιο.
Περισσότερα...
 
Διαφωνία Π.Ο.Ε.ΣΥ. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), μετά τη συνεδρίασή του με τη συμμετοχή των Προέδρων των Ενώσεων - Μελών της Ομοσπονδίας, εκφράζει τις αντιρρήσεις του και την έντονη ανησυχία του για βασικές διατάξεις του Σχεδίου Νόμου για την «Καταχώριση δημοσιεύσεων στον ημερήσιο κι εβδομαδιαίο περιφερειακό και τοπικό Τύπο».
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 211 212 213 214 215 216 217 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 212 από 217