Νέα-Ανακοινώσεις
Aπόπειρα χειραγώγησης Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει τη νέα απόπειρα χειραγώγησης της ενημέρωσης μέσα από τη διαδικασία αγωγών, που αυτή τη φορά στρέφεται κατά του συναδέλφου Στρατή Μπαλάσκα και εργασιακού εκπροσώπου της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. στο Βόρειο Αιγαίο.
Η αγωγή κατά του δημοσιογράφου με την οποία ζητείται ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό, ως αποζημίωση για την προσβολή της προσωπικότητας τους, υποβλήθηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος με αποκλειστικό σκοπό να λειτουργήσει τρομοκρατικά και τούτο γιατί αποκάλυψε και δημοσιοποίησε μέσω των εφημερίδων «Εμπρός» Μυτιλήνης στην οποία είναι Αρχισυντάκτης και «Ελευθεροτυπία» Αθηνών, στην οποία είναι συντάκτης, πράξεις βίαιες κατά πολιτών. Πράξεις για τις οποίες μάλιστα έχουν υποβληθεί μηνύσεις, ενώ το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος παρά τη σοβαρότητα των καταγγελλομένων πραγματοποίησε μόνο μια πρόχειρη εξέταση.

Περισσότερα...
 
Δίωρη στάση εργασίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει τη Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που επιχειρεί να φαλκιδεύσει τα δικαιώματα και το εργασιακό μέλλον των συναδέλφων συμβασιούχων που, παρά την απαράδεκτη τακτική της ΕΡΤ στις αρχές του καλοκαιριού, με δικαστικές αποφάσεις παραμένουν στη θέση τους.

Περισσότερα...
 
Όχι άλλα έκτροπα στα γήπεδα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει τα έκτροπα που έγιναν σε βάρος Φωτορεπόρτερ, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ (12 Σεπτεμβρίου).
Ο φωτορεπόρτερ εκπροσωπούσε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων και σίγουρα κάθε άλλο παρά τιμητική θα είναι η ενημέρωση της UEFA για το θλιβερό αυτό περιστατικό.

Περισσότερα...
 
Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2006
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2006Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας με την εργοδοτική αυθαιρεσία και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που πλήττουν την δημόσια παιδεία, το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων, την κοινωνική ασφάλιση και την οικονομία, προκαλούν κοινωνική ασφυξία και αναδεικνύουν πλέον ως μονόδρομο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων.
Περισσότερα...
 
Συλλήψεις συντακτών σε Κύπρο Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αξιώνει μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας, τους συναδέλφους της Κύπρου και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (Δ.Ο.Δ.), να σταματήσουν αμέσως οι διώξεις και οι συλλήψεις λειτουργών της ενημέρωσης σε ώρα καθήκοντος, στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου ή οπουδήποτε αλλού.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 210 από 218