ΠΟΕΣΥ
Αποτροπιασμός και αγανάκτηση για την τρομοκρατική επίθεση στην ΕΣΗΕΜ-Θ Εκτύπωση E-mail

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για τη σημερινή άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 
Αποτελέσματα για απολογισμούς και Ελεγκτική Επιτροπή ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

Η Εφορευτική Επιτροπή του 8ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών:

Πέραν αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας –τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί- τα λοιπά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα πέντε (65) αρνητικές και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και δύο (2) λευκά, και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, έλαβε ογδόντα οκτώ (88) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και τρία (3) και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 8ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΟΕΣΥ

 

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 5μμ.

Ενημερώνει ότι μετά την καταμέτρηση, τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ έχουν ως εξής:

Α) για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ψήφισαν: 163

Βρέθηκαν: 163 ψηφοδέλτια

Έγκυρα: 162 ψηφοδέλτια

Λευκό: 1 ψηφοδέλτιο

Εκλογικό μέτρο:14

Έλαβαν κατά την Α’, Β’ και Γ’ κατανομή:

Περισσότερα...
 
Ψηφίσματα του Συνεδρίου Εκτύπωση E-mail

Οι σύνεδροι του 8ου Τακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ ενέκριναν κατά πλειοψηφία τα κάτωθι ψηφίσματα:

Περισσότερα...
 
Άρχισε το 8ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

Το 8ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, με τη συμμετοχή 166 συνέδρων από τις πέντε Ενώσεις – μέλη της Ομοσπονδίας, άρχισε σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή 17 Δεκέμβριου 2017.

Με την έναρξη του Συνεδρίου, ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ., Δημήτρης Κουμπιάς, ανέγνωσε τον ακόλουθο διοικητικό απολογισμό  της τριετίας:

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι σύνεδροι

ΤΟ 8ο  Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ που αρχίζει σήμερα, διεξάγεται σε μια περίοδο που πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και εξακολουθούν να αλλάζουν στο χώρο μας. Μετά και την ψήφιση, πριν από ένα μήνα, του Ν. 4498 του οποίου τα άρθρα από 20 έως και 26 αφορούν τον ΕΔΟΕΑΠ και τα ΤΕΑΣ, καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες, στα νέα δεδομένα και να ανασυγκροτήσουμε  συνδικαλιστικά τον κλάδο, με προεξάρχουσα την ΠΟΕΣΥ.

Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Διοίκηση της Ομοσπονδίας ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2014, σε μια περίοδο κατά την οποία φράσεις όπως «εργασιακός μεσαίωνας» και «εργασιακή ζούγκλα», ωχριούσαν μπροστά στη πραγματικότητα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 13 από 166