24 Ιουνίου, 2021

Τελετή απονομής δημοσιογραφικών βραβείων ΠΣΑΤ

Την τελετή Απονομής των 23ων Δημοσιογραφικών Βραβείων, πραγματοποίησε ο ΠΣΑΤ στο θεατράκι της πλατείας Πρωτομαγιάς στο Πεδίο Άρεως. Τα βραβεία ήταν αφιερωμένα στον πρωτοπόρο της Αθλητικής Δημοσιογραφίας Χάρη Λυμπερόπουλο. Ταυτοχρόνως, όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ήταν και ένα μήνυμα επιστροφής στην κανονικότητα μετά την μακρόχρονη περίοδο της πανδημίας, καθώς ήταν η πρώτη εκδήλωση μετά από πολλούς μήνες στον αθλητισμό.

Η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κυρία Έλενα Ριζεάκου χαιρετίζοντας την εκδήλωση, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξελιγκτική πορεία του ΠΣΑΤ αφού η αρχική αναγκαιότητα των μεγάλων αθλητικογράφων ιδρυτών της, έχει απαλειφθεί, καθώς οι αθλητικοί συντάκτες είναι μέλη των Δημοσιογραφικών Ενώσεων ανά τη χώρα.

Και τόνισε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο ΠΣΑΤ στην αθλητική δημοσιογραφία αλλά και στην νέα εποχή που έρχεται για τη δημοσιογραφία.

«Η ΠΟΕΣΥ και όλες οι δημοσιογραφικές Ενώσεις μας είναι δίπλα σας- έχετε δύσκολο και ιδιαίτερο έργο που προσωπικά -όπως έχω ξαναπεί, παρομοιάζω με αυτό των πολεμικών ανταποκριτών κάποιες φορές», κατέληξε η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ.

Παρούσες στην εκδήλωση η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κυρίες Μαρία Αντωνιάδου και Άρια Αγάτσα καθώς και οι πρώην Πρόεδροι του ΠΣΑΤ κύριοι Παύλος Γερακάρης και Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ παρέδωσε, το θεσμοθετημένο από το 2019, έπαθλο ΠΟΕΣΥ «Λάζαρος Πατσουράκος, στον δημοσιογράφο Νίκο Μπουρλάκη, από την Ιστοσελίδα «Sportime.gr» για τη συνέντευξη με τίτλο «Αντριάνο Τοπάλι: Η νύχτα που πέρασε τα σύνορα».