8 Μαΐου, 2019

EFJ General Meeting in Talin

 

Στο Ταλίν της Εσθονίας πραγματοποιήθηκε το General Meeting της EFJ.
Στην Ευρωπαική Ομοσπονδία είχαμε εκλογές και εκπρόσωποι των Ενώσεων απ’ όλη την Ευρώπη παρεβρεθήκαμε για να εκλέξουμε το νέο προεδρείο και τη διοικούσα επιτροπή.
Από ελληνικής πλευράς, την ΠΟΕΣΥ εκπροσώπησε η πρόεδρος Έλενα Ριζεάκου, την ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος και αντιπρόεδρος Μαρία Αντωνιάδου και Άρια Αγάτσα, την ΕΣΠΗΤ, ο πρόεδρος Θέμης Μπερεδήμας και την ΕΣΗΕΜ-Θ ο Γιάννης Κοτσιφός, όπου για μία ακόμη φορά εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της EFJ.

Συγχαρητήρια στο νέο Προεδρείο και στην Διοικούσα Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Στον Δανο Πρόεδρο Mogens Blicher Bjerregard
Mogens Blicher Bjerregård
στη νέα Ισπανίδα Αντιπρόεδρο
Marta Barcenilla
και βέβαια στον δικό μας τον
Yannis Kotsifos
που εκλέχτηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους και στους συναδέλφους που εκλέχτηκαν στη Διοίκηση από διάφορες χώρες. Τους περιμένει πολύ δουλειά. Η δημοσιογραφία δεν είναι στα καλύτερα της στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στην οικοδέσποινα μας, την Πρόεδρο της Εσθονικης Ομοσπονδίας, την άψογη Helle Tiikmaa. Καθως και στην Προεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας Kersti Kaljulaid για ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να μας εκπλήξει με την παρουσία της στη Συνέλευση.