17 Νοεμβρίου, 2006

Για την 33η επέτειο

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σταθερά προσηλωμένος στο μήνυμα του Πολυτεχνείου και στη σημασία των αγώνων του λαού και της νεολαίας για Δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης, ο δημοσιογραφικός κόσμος υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά το ιερό χρέος για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης με την ευκαιρία της 33ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση ότι σε μία περίοδο που πολιτικές και επιχειρηματικά κέντρα δείχνουν το σκληρό πρόσωπό τους με ανατροπή των κοινωνικό–ασφαλιστικών δικαιωμάτων και επίθεση χειραγώγησης κατά των δημοσιογράφων και του δικαιώματος ενημέρωσης του ελληνικού λαού, το μήνυμα της εξέγερσης της 17ης Νοέμβρη 1973, παραμένει πάντα επίκαιρο.
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί τις Ενώσεις – Μέλη της και τους δημοσιογράφους όλης της χώρας να συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους να αγωνίζονται για την αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού, βάζοντας μαζί με όλους τους εργαζόμενους φραγμό στα αντιλαϊκά μέτρα που πλήττουν την κοινωνική ασφάλιση, το δικαίωμα στην απασχόληση, το σεβασμό στον άνθρωπο και τα δικαιώματά του.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ