1 Μαρτίου, 2013

Προσυπογράφουν τη διαμαρτυρία για τον Κώστα Τσουπαρόπουλο

Προσυπογράφουν τη διαμαρτυρία
για τον Κώστα Τσουπαρόπουλο

Προσυπογράφουν το κείμενο της διαμαρτυρίας, για την υπουργική αξίωση αιφνίδιας απομάκρυνσης του Κώστα Τσουπαρόπουλου από τη θέση του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, και άλλοι δύο Πρόεδροι Ενώσεων Συντακτών. Ο Απόστολος Βουλδής (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο νεοεκλεγής στην ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε Γιώργος Πέτρου.
Το κείμενο της διαμαρτυρίας αναφέρει:

«Με τον πιο έντονο τρόπο προβάλουμε τη διαμαρτυρία μας για την απόφαση του υπουργείου Εργασίας να ζητήσει την παραίτηση του Κώστα Τσουπαρόπουλου από τη θέση του Προέδρου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του εκφράζουμε την αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη μας.
Ο Πρόεδρος του Ταμείου μας έχει την εκτίμηση όλων των ασφαλισμένων, για τους αγώνες του να υπερασπισθεί τα οικονομικά του Ταμείου με διαφανείς διαδικασίες και είχε δρομολογήσει ενέργειες για υπεράσπιση του ασφαλιστικού πόρου όλων των Ταμείων του χώρου.
Ταυτόχρονα καθοριστική ήταν η συμβολή του στην ενίσχυση των ανέργων του κλάδου και των συναδέλφων σε επίσχεση εργασίας.
Η σπουδή του υπουργείου να ζητήσει την παραίτησή του, έξι μήνες πριν λήξει η θητεία του Κώστα Τσουπαρόπουλου προκαλεί νέες ανησυχίες στους εργαζόμενους και συνταξιούχους για συνέχιση των αρπακτικών διαθέσεων με υπονόμευση και υποβάθμιση του ασφαλιστικού φορέα.»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Πρόεδρος ΠΟΕΣΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΜΠΕΛΑ Πρόεδρος ΠΟΕΠΤΥΜ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΪΤΣΙΔΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΜ-Θ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ Πρόεδρος ΕΣΗΕΠΗΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ Πρόεδρος ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΓΙΑΣ Πρόεδρος ΕΠΗΕΘ

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.