9 Ιουνίου, 2023

Μνημόνιο συνεργασίας ΠΟΕΣΥ με Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μνημόνιο συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο υπέγραψε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Το μνημόνιο υπέγραψαν η Πρύτανης του πανεπιστημίου Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Σωτήρης Τριανταφύλλου. Παρόντες κατά την υπογραφή του μνημονίου ήταν από το τμήμα ΜΜΕ, Επικοινωνίας και Πολιτισμού ο πρόεδρος του τμήματος Καθηγητής Γεώργιος-Μιχαήλ Κλήμης, ο Καθηγητής Νίκος Λέανδρος και ο Επίκουρος Καθηγητής Παντελής Βατικιώτης.

Το μνημόνιο, το οποίο και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν κομβικής σημασίας, προβλέπει μια σειρά από κοινές δράσεις, όπως σε σεμινάρια, συνέδρια, θερινά σχολεία, εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα. Ήδη κατά την υπογραφή του μνημονίου συζητήθηκαν και ο πρώτες κοινές δράσεις που αναμένεται να εξειδικευθούν και να ξεκινήσουν σύντομα.

Για την ΠΟΕΣΥ, η συνεργασία με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, ειδικά αυτά τα οποία διαθέτουν τμήματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, είναι πολύ σημαντική, καθώς πέραν του ανοίγματος στην πανεπιστημιακή κοινότητα σχεδιάζονται μια σειρά από εκπαιδευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ