3 Ιουλίου, 2019

Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα

 

Οι παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες του Αυγούστου του 2019 στην Πάτρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα σε εθνικό επίπεδο, τόσο για τον ελληνικό αθλητισμό όσο και για την πόλη της Πάτρας, καθώς μετά από περιπέτειες στις μεσογειακές διοργανώσεις είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας διοργανώνει διεθνές αθλητικό γεγονός μετά το 2004.
Η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κα Έλενα Ριζεάκου βρέθηκε στην Πάτρα και μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Ηπείρου Πελοποννήσου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) Κυριάκο Κορτέση, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη που είναι ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης καθώς και την έδρα της Οργανωτικής Επιτροπής των “ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019”.
Στη συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας του Επικουρικού Ταμείου (ΤΕΑΣ) της ΕΣΗΕΠΗΝ Κώστας Θεοδωρόπουλος.
Έγινε εκτενής συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Ε. Ηλία Δαλαϊνα, τον διευθυντή αθλημάτων και εγκαταστάσεων Γιώργο Μπεμπέτσο καθώς και με τον συνάδελφο απο το Γραφείο Τύπου Σωτήρη Τριανταφύλλου όπου έγινε αναλυτική περιγραφή των προβλημάτων και παρουσιάστηκαν οι στόχοι της διοργάνωσης.
Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι, ο ΠΣΑΤ, η Περιφερειακή Ένωση ΕΣΗΕΠΗΝ καθώς και η ΠΟΕΣΥ είναι στο πλευρό της Οργανωτικής Επιτροπής για το καλύτερο αποτέλεμα.