3 Σεπτεμβρίου, 2014

Ηχηρό μήνυμα στο συλλαλητήριο από τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Ηχηρό μήνυμα για την ανατροπή των μνημονιακών αντιδημοκρατικών, αντιλαϊκών και αντιδημοσιογραφικών πολιτικών, θα αποστείλουν προς κάθε κατεύθυνση οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά και δημόσια ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση για να ενωθούν με τις συγκεντρώσεις των άλλων εργαζομένων, συγκροτώντας τη μεγάλη διαδήλωση με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με ορμητήριο την ΕΡΤ3.

Στο μαχητικό αγωνιστικό «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση θα διακηρύξουν την πλήρη αντίθεσή τους και στα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, μέσα στο γενικό αγωνιστικό πλαίσιο για αντιμετώπιση της ανεργίας, επαναλειτουργία της ΕΡΤ, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, διασφάλιση των μισθών, των ταμείων και των συντάξεων, ανακούφιση των συνταξιούχων και των ανέργων.

Την Κυριακή το πρωί στις 11 πμ στο κτίριο της ΕΤ3 (Λεωφ. Στρατού), η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους αγωνιζόμενους εργαζομένους της ΕΡΤ και τους αλληλέγγυους σε συνάντηση, μαζί με τα προεδρεία της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών, να συζητήσουμε για τη συνέχιση και οργάνωση του αγώνα μας, για την επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με το πούλμαν που δρομολόγησαν η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΠΤΥΜ, για να συμμετάσχουν στο πανεργατικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της ΠΟΕΣΥ (τηλέφωνο 210-3639881) έως την Παρασκευή στις 3.30 το απόγευμα.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί του Σαββάτου από την Αθήνα, μπροστά από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και θα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.