23 Μαρτίου, 2022

Αγώνας κατά της οπαδικής βίας από τον ΠΣΑΤ

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας έστειλαν οι δημοσιογράφοι όλης  της χώρας με την πρωτοβουλία του  Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) να διοργανώσει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα την Τετάρτη, 23 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του 19χρονου δολοφονημένου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.
Η ΠΟΕΣΥ στο πλευρό των αθλητικών δημοσιογράφων, συμμετείχε με την παρουσία της Προέδρου Έλενας Ριζεάκου στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας τον αγώνα κατά της βίας του ΠΣΑΤ και συμμετέχοντας στον φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.
Εκεί, η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΣΑΤ ενισχυμένη από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε απέναντι στη Λέσχη Αστυνομικών της πόλης, με σκοπό να φωνάξουν όλοι μαζί «Ναι στο παιχνίδι» και «Όχι στη Βία».
Στο συμβολικό αγώνα φιλίας και ειρήνης στο Καυταντζόγλειο, παραβρέθηκαν επίσης οι  μεγάλοι άσσοι  των γηπέδων Γιώργος  Κούδας, Κώστας Αιδινίου, Γιάννη Βένος, Λάκης Παπαϊωάννου, Κώστας Ορφανός, Γιάννης Τζιφόπουλος. Και ακόμα ο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Ζεϊμπέκης, ο πρώην ΓΓΑ Γιώργος Λυσσαρίδης καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΜ Σάββας Δημητριάδης.