30 Ιανουαρίου, 2024

Η ΠΟΕΣΥ στην κοπή της πίτας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου παρευρέθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) Σωτήρης Τριανταφύλλου. Πρόκειται για μια σημαντική και ιστορική στιγμή και για τις δύο πλευρές που ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις τους και ανοίγει νέους δρόμους για το μέλλον.

Μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ παρόντες από την Ελλάδα ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ Σωτήρης Κέλλας και ο γενικός γραμματέας του του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚ Γιώργος Φράγκος σημείωσε στην ομιλία του την παρουσία του προέδρου της ΠΟΕΣΥ και της αντιπροσωπείας από την Ελλάδα, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη των Ενώσεων Συντακτών της Ελλάδας στην Ένωση Συντακτών Κύπρου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Κύπρου Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης καθώς και αντιπροσωπεία Τουρκοκυπρίων συναδέλφων μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τ/Κ Συνδέσμου Δημοσιογράφων Εμίν Ακκόρ.