8 Μαρτίου, 2009

Αντίο Τάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του αγωνιστή συναδέλφου Τάκη Μπόσδα.

Συλλυπείται τους οικείους του και μεταφέρει σε όλους την εκτίμηση και αποδοχή μιας παρουσίας αταλάντευτης, πιστής στην ιδεολογία και την ελεύθερη έκφραση, μαχητή και υπερασπιστή των δημοκρατικών αρχών και της ανθρώπινης αξίας.
Ο Τάκης Μπόσδας από διάφορες θέσεις σε μια γόνιμη και ασυμβίβαστη σταδιοδρομία λάμπρυνε με το ήθος του τη δημοσιογραφία.
Εργάστηκε από πολύ νέος στις εφημερίδες «Εξπρές», «Αυγή», «Πρωινή Ελευθεροτυπία», «Το Βήμα» και στο «Ποντίκι». Αρχισυντάκτης στα περιοδικά «Αθηνόραμα» και «Αγορά», είχε ταυτόχρονα μια πληθωρική πολιτιστική διαδρομή με ανάλογη εκπομπή στην ΕΡΤ. Υπήρξε μέλος της ΕΔΑ και εν συνεχεία μέλος του Συνασπισμού, και επί χρόνια εκλεγμένο μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. αποχαιρετά τον Τάκη Μπόσδα. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 10 Μαρτίου, και ώρα 4μ.μ., στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.