4 Οκτωβρίου, 2014

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 5ης Οκτωβρίου

Στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) (Ακαδημίας 20, Αθήνα), σήμερα 4 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12.00, συνήλθε η Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Χάρη Σαββίδη, Γιώργο Γαβαλά, Φωτεινή Γιαννούλη, Γιώργο Γιουκάκη, Μαρίκα Αρβανιτοπούλου, προκειμένου να εκλέξουν τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκε Πρόεδρος με τρεις (3) ψήφους η Φωτεινή Γιαννούλη, η οποία και ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντά της.

Η Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε προκειμένου να ορίσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και των λοιπών προβλεπόμενων από το Καταστατικό ψηφοφοριών και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

• Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 26 και 27 του Καταστατικού, ξεκινάει στις 9 το πρωί της Κυριακής, 5 Οκτωβρίου 2014 και ολοκληρώνεται στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
  • Στις 12.30 μ.μ. θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων για τυχόν υποβολή ενστάσεων, οι οποίες θα υποβληθούν μέχρι τις 13.00.
  • Στις 14.00 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων, οπότε και θα ξεκινήσει η εκτύπωση των ψηφοδελτίων.
  • Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα ολοκληρωθεί στις 19.30.
  • Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στην Αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ.

Τέλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Γιώργου Γιουκάκη, ο οποίος δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στη διαδικασία των αρχαιρεσιών και των ψηφοφοριών τη θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος εκλεγμένος αναπληρωματικός κ. Βασίλης Τζήμτσος.

Η Εφορευτική Επιτροπή