28 Μαΐου, 2012

Αλληλέγγυοι στον Πρόεδρο της ΕΤΕΡ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την πρωτοφανή ενέργεια της Διοίκησης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Flash 961 να υποβάλλει μήνυση κατά του προέδρου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με ανυπόστατες και συκοφαντικές σε βάρος του καταγγελίες.

Πρόκειται για μια οργανωμένη εκφοβιστική μεθόδευση που αποσκοπεί στην εμπέδωση κλίματος τρομοκρατίας σε βάρος των εργαζομένων του ραδιοσταθμού, που με αγώνες και απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικούν το αυτονόητο: Να πληρώνονται στην ώρα τους και να αντιδρούν στις μαζικές απολύσεις συναδέλφων μας.
Καταδικάζουμε τέτοιες μεθοδεύσεις που επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δραστηριότητα, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο και δηλώνουμε ότι η εργοδοτική αυτή επίθεση θα βρει ενωμένους όλους τους εργαζόμενους. Τακτικές όπως αυτή της ιδιοκτησίας του Flash συσπειρώνουν τους εργαζόμενους στα Μέσα Ενημέρωσης απέναντι στην εργοδοσία, για την υπεράσπιση δικαιωμάτων που οι επιχειρηματίες του χώρου θέλουν να ξεριζώσουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.