Νέα-Ανακοινώσεις


Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. για τα αρχεία του BBC Εκτύπωση E-mail
Την ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχείων της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC, από τη Βουλή των Ελλήνων, τα Τμήματα Μ.Μ.Ε. των Πανεπιστημίων και την Π.Ο.Ε.ΣΥ. σε συνεργασία με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, προτείνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).
Τα ντοκουμέντα της νεότερης πολιτικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού στα 2.000 περίπου CD-ROMs της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC, μπορούν να αξιοποιηθούν με στόχο την ποιότητα στην ενημέρωση, η οποία αποτελεί την εγγύηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας.
Περισσότερα...
 
Σύνθεση επιτροπών Π.Ο.Ε.ΣΥ. Εκτύπωση E-mail
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), ύστερα από πρόταση του Προέδρου Δημήτρη Τσαλαπάτη, συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές της Ομοσπονδίας, η σύνθεση των οποίων εγκρίθηκε από το Γενικό Συμβούλιο.
Περισσότερα...
 
Διαφωνία Π.Ο.Ε.ΣΥ. Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), μετά τη συνεδρίασή του με τη συμμετοχή των Προέδρων των Ενώσεων - Μελών της Ομοσπονδίας, εκφράζει τις αντιρρήσεις του και την έντονη ανησυχία του για βασικές διατάξεις του Σχεδίου Νόμου για την «Καταχώριση δημοσιεύσεων στον ημερήσιο κι εβδομαδιαίο περιφερειακό και τοπικό Τύπο».
Περισσότερα...
 
Για την "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ" Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ» που διακόπτει την έκδοση της εφημερίδας, αρνείται να αναλάβει τις εκ του νόμου και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους και την καταβολή δεδουλευμένων.
Περισσότερα...
 
Απεργία στον T/Σ «TELE-TIME» Εκτύπωση E-mail
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.) και του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.) που αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «TELE-TIME» της Πάτρας, καθώς η ιδιοκτησία του συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζομένων.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 209 από 214