Νέα-Ανακοινώσεις


Απεργία στον T/Σ «TELE-TIME» Εκτύπωση E-mail
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.) και του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.) που αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «TELE-TIME» της Πάτρας, καθώς η ιδιοκτησία του συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζομένων.
Περισσότερα...
 
Χίος- Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο Εκτύπωση E-mail
Σοβαρό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματά» -στο οποίο μεταφέρθηκε στις 3 σήμερα τα ξημερώματα, με πτήση του ΕΚΑΒ- η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Πατρίδα» της Χίου και ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» Αγγελική Χατζηδημητρίου 40 ετών μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Η κ. Χατζηδημητρίου είναι σύζυγος του δημοσιογράφου της Χιακής εφημερίδας «Δημοκρατική» ανταποκριτή της ΝΕΤ και της «Ελευθεροτυπίας» Θοδωρή Πυλιώτη.
Η κ. Χατζηδημητρίου υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί του Σαββάτου ύστερα από επεισόδιο με άνδρα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του εργοστασίου της ΔΕΗ ο οποίος την άρπαξε από την τσάντα στην προσπάθεια του να την εμποδίσει να καλύψει δημοσιογραφικά φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Η φωτιά από βραχυκύκλωμα σε πίνακα εργοστασίου της ΔEH στο Kοντάρι προκλήθηκε στις 7.10 το πρωί του Σαββάτου. Τηλεοπτικά συνεργεία τόσο του «Πατρίδα TV» όσο και του «Αλήθεια TV» κατευθύνθηκαν προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά το θέμα. Μάλιστα όταν η κ. Χατζηδημητρίου έφθασε στο συμβάν μέσα στην αυλή του εργοστασίου ήταν ήδη ο δημοσιογράφος και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού «Αλήθεια TV» Γιάννης Τζούμας.


Περισσότερα...
 
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταδικάζει Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος Γιάννης Σελαλμαζίδης από «αγνώστους», το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η επίθεση αυτή δε στρέφεται μόνο εναντίον του συγκεκριμένου δημοσιογράφου αλλά, κυρίως εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης.
Περισσότερα...
 
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στα συλλαλητήρια και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν στις 15 Μαρτίου 2006 η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Περισσότερα...
 
Πρωτοβουλία Π.Ο.Ε.ΣΥ. & Βουλής Εκτύπωση E-mail
Στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών βρίσκονται οι δημοσιογράφοι, διεκδικώντας και γι’ αυτό να πάρουν την ενημέρωση στα χέρια τους.
Αυτό τόνισαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) σε κοινή συνεδρίαση με την αρμόδια Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του βουλευτή της «Ν.Δ.» κ. Κων. Κιλτίδη, με τη συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Δ. Τσαλαπάτης, Γ. Στεφανής, Α. Μοss, Θ. Μπερεδήμας), του Επίτιμου Προέδρου της Π.Ο.Ε.ΣΥ. Δ. Γκλαβά, εκπροσώπων των Ενώσεων Συντακτών από όλη τη χώρα, εκπροσώπων των ιδιοκτητών ραδιοτηλεοπτικών μέσων και των εμπλεκομένων φορέων:
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 209 από 213