Νέα-Ανακοινώσεις


Παρουσίαση βιβλίου Εκτύπωση E-mail

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου «Έλληνας χωρίς Ελλάδα» πραγματοποιείται την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 1ος όροφος.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι: Απόστολος Σταύρου, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και Νίκος Κακαουνάκης, δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντώνης Δελλατόλας, εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».
Παράλληλα με την παρουσίαση του βιβλίου η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ θα τιμήσουν την 35χρονη δημοσιογραφική προσφορά του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου στον Απόδημο Ελληνισμό.
 

 
Για την 33η επέτειο Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σταθερά προσηλωμένος στο μήνυμα του Πολυτεχνείου και στη σημασία των αγώνων του λαού και της νεολαίας για Δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης, ο δημοσιογραφικός κόσμος υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά το ιερό χρέος για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης με την ευκαιρία της 33ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


 

Περισσότερα...
 
Οχι εκπτώσεις στους εργοδότες Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του «μίνι-ασφαλιστικού» νομοσχεδίου, επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση την αμετακίνητη θέση του κλάδου και όλων των Ενώσεων-μελών υπέρ της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και του αυτοδιοίκητου των επικουρικών μας Ταμείων, αλλά και την απαίτηση συμμετοχής εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.ΣΥ. στα Διοικητικά Συμβούλια του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. και του Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ..

Περισσότερα...
 
Στόχος αθλητικοί συντάκτες Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια σε βάρος των αθλητικών συντακτών, που έγιναν χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των Σωτήρη Βετάκη (με σιδερολοστό στο κεφάλι), Γιώργου Κογκαλίδη και Βασίλη Σκουντή.

Περισσότερα...
 
Στήριξη ΕΟΔ στην ΕΣΗΕΜΘ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.), που συνεδρίασε στο Ελσίνκι, εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα που κάνει η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.) για να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας δεκάδων δημοσιογράφων που προσελήφθησαν με επισφαλείς όρους στην ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ).

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 207 από 217