Νέα-Ανακοινώσεις


Έφυγε ο Γ.Διακογιάννης Εκτύπωση E-mail


Με βαθιά οδύνη και θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του εκλεκτού Δημοσιογράφου, Συναδέλφου και Ανθρώπου Γιάννη Διακογιάννη του Ελευθερίου, που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα ύστερα από σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια.
Η γενναιότητά του, η συνέπειά του, η αξιοπρέπειά του και το ήθος του να είναι οδηγός και παράδειγμα για τους δημοσιογράφους.

Περισσότερα...
 
Έλεγχος στην ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail


Αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Ε.Ρ.Τ. πραγματοποιεί από χθες η αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας, μετά τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) για τις συνθήκες απασχόλησης των δημοσιογράφων και τη σχετική αναφορά κοινοβουλευτικού ελέγχου που υπέβαλλε, με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΣΥ., ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Περισσότερα...
 
Απάντηση στην αυθαιρεσία Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι ραγδαίες εξελίξεις σε βάρος των εργασιακών σχέσεων και των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, που προκαλούν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και η εργοδοτική αυθαιρεσία, επιβάλλουν την άμεση αντίδραση όλων των εργαζομένων σε πανελλαδική κλίμακα.

Περισσότερα...
 
Ένοπλη επίθεση Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε τηλεοπτικό συνεργείο του «ΚΡΗΤΗ TV» σε περιοχή του Δήμου Καστελλίου του Ηρακλείου Κρήτης.

Περισσότερα...
 
Όχι στις χαριστικές ρυθμίσεις Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) που συνεδρίασε σήμερα, με αφορμή τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του «μίνι-ασφαλιστικού» νομοσχεδίου, επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση την αμετακίνητη ομόφωνη θέση του δημοσιογραφικού κόσμου και όλων των Ενώσεων-μελών υπέρ της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και του αυτοδιοίκητου των επικουρικών μας Ταμείων.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 204 από 215