Νέα-Ανακοινώσεις


Συμπαράσταση στον Σ. Κεραμιδά Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών

(Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά της ιδιοκτησίας
της εφημερίδας «Ημέρα» των Πατρών, σε βάρος του συναδέλφου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων
Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) Στάθη Κεραμιδά.

Περισσότερα...
 
Αναγγελία για Τ.Λειβαδίτη Εκτύπωση E-mail

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και Μ.Μ.Ε. (Π.Ο.Ε.Π.Τ.Υ.Μ.) οργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τον ποιητή Τάσο Λειβαδίτη (1921-1988), την Τρίτη 20 Μαρτίου 2007 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Γεώργιος Καράντζας» της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Περισσότερα...
 
Αλληλεγγύη στη ΓΣΕΕ Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει την επίθεση κατά της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.) και κατά των συνδικαλιστικών στελεχών, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο.

Περισσότερα...
 
Απαίτηση για αποκατάσταση Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση της Διεύθυνσης της ΕΡΑ. να απαλλάξει τη συνάδελφο Νέλλη Κατσαμά από τα καθήκοντα αρχισυντάκτη ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ. Ηρακλείου.

Περισσότερα...
 
Συμπαράσταση στον Δ.Τρίμη Εκτύπωση E-mail


Το Διοικητικό Συμβούλιο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει για ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή του, αλλά και την έντονη αποστροφή του σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και –πολύ περισσότερο- ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 201 από 214