Νέα-Ανακοινώσεις


Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Σ.Π.Η.Τ.) να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην νέα 24ωρη απεργία σ’ όλα τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ειδησεογραφικά sites και portals, τα περιοδικά της Ε.Ρ.Τ, τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., το Α.Π.Ε. / Μ.Π.Ε., το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., τις επιχειρήσεις ευρύτερου δημόσιου τομέα) και σ’ οποιονδήποτε εργοδότη.

Περισσότερα...
 
Συμπαράσταση στον Δ.Φανό Εκτύπωση E-mail

Ένας δημοσιογράφος ακόμα, ο Δημήτρης Φανός, σύρεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου θύμα της εκπλήρωσης του καθήκοντος και της τυπολατρίας των διωκτικών αρχών.

Περισσότερα...
 
Μελανή σελίδα Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει τους ιδιοκτήτες έξι εφημερίδων που κηλίδωσαν την Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου, την περασμένη Τρίτη, 8 Μαΐου.

Περισσότερα...
 
Νέο κρούσμα "λογοκρισίας" Εκτύπωση E-mail

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, για την τουλάχιστον περίεργη στάση ανώτερου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Πατρών, ο οποίος χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος συναδέλφων.

Περισσότερα...
 
Φέρτε πίσω τα λεφτά μας Εκτύπωση E-mail

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην οδό Ακαδημίας και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν σήμερα οι δημοσιογράφοι με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις Συντακτών, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε όλα τα ΜΜΕ.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 201 από 217