Νέα-Ανακοινώσεις
Σεμινάριο:"Ψηφιακή εποχή και πρόσβαση στα ΜΜΕ από το σύνολο των πολιτών" Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2009

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου «Άτομα με Αναπηρία και ΜΜΕ - Από τα παραδοσιακά ΜΜΕ στις διαδικτυακές κοινότητες», η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, που διοργανώνει το Συνέδριο στις 22 και 23 Ιουνίου 2009, ανέλαβε να υλοποιήσει την πρόταση δύο μελών της οργανωτικής επιτροπής. Συγκεκριμένα η Αθηνά Χατζούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Νατάσα Μποζίνη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.ΣΥ., εισηγήθηκαν την πραγματοποίηση ενός πρωτοποριακού σεμιναρίου που απευθύνεται σε φοιτητές δημοσιογραφίας, δημοσιογράφους και επαγγελματίες των ΜΜΕ.

Περισσότερα...
 
Γνωμοδότηση για υποχρεωτική καταβολή αγγελιοσήμου στα ηλεκτρονικά μέσα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει για τα «νέα μέσα» (new media), το κανονιστικό τους πλαίσιο, την απόδοση αγγελιοσήμου από τους διαφημιζόμενους και την ασφαλιστική – συνδικαλιστική κάλυψη των δημοσιογράφων εργαζομένων σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, iptv κ.λπ., ανέθεσε στο νομικό της σύμβουλο Τάσο Πετρόπουλο να γνωμοδοτήσει εάν η κείμενη νομοθεσία επιβάλλει την καταβολή αγγελιοσήμου επί των διαφημίσεων και δημοσιεύσεων που καταχωρούνται στα μέσα ενημέρωσης του διαδικτύου.

Περισσότερα...
 
1η Μάη 2009:Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους. Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1η Μάη 2009: Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους.

Η φετινή πρωτομαγιά βρίσκει όλους τους εργαζομένους μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις.

Περισσότερα...
 
Εκλογή Ταμία ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) και εξέλεξε στη θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας την κυρία  Νέλλη Σπηλιοπούλου.

 
Απεργία στην ΕΤ3 Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. την Τετάρτη  8 Απριλίου 2009 στην ΕΡΤ 3.
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταδικάζει τη συνέχιση της ομηρίας νέων γενιών συμβασιούχων και συνυπογράφει τα αιτήματα της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. για δημιουργία πάγιων θέσεων εργασίας, νόμιμων και αορίστου χρόνου, μετά από σχετική προκήρυξη.
Οι προφάσεις που χρησιμοποιεί η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ και τα τοπικά όργανα της ΕΡΤ 3, για τη μη συγκρότηση των προβλεπομένων από το νόμο επιτροπών, προκαλούν οργή, διότι με τον τρόπο αυτό συνεχίζεται ο εμπαιγμός συναδέλφων της γενιάς των 700 ευρώ από παχυλά αμειβόμενα κρατικοδίαιτα στελέχη.

723_070409_ESHEMTH-ERT3.pdf (58.32 KB)

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 177 από 217