Νέα-Ανακοινώσεις
Απόλυση στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η παράνομη και καταχρηστική απόλυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παγουλάτου από την εφημερίδα «Αλλαγή» της Πάτρας, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε ένα αντεργατικό πλαίσιο που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι εκδότες στην Πάτρα.

Περισσότερα...
 
Λύση τώρα για τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) μαζί με τις δημοσιογραφικές Ενώσεις και τους Τεχνικούς, είχαν συμφωνήσει με την ΚΕΔΚΕ και την προηγούμενη κυβέρνηση στο πλαίσιο λειτουργίας των Ρ/Τ δημοτικών σταθμών.

Περισσότερα...
 
Νέο Προεδρείο στην ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποχαιρέτησε τον μέχρι σήμερα Πρόεδρό του Βασίλη Μουλόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση στη Βουλή.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν στη θέση του Προέδρου αναδείχθηκε ο Σταμάτης Νικολόπουλος και στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Γιώργος Γιουκάκης.

1078_121009-neo proedreio POESY.pdf (53.25 KB)

 
Καταγγελία για την απόλυση του Τ. Μαρτάτου Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την παράνομη, καταχρηστική και πέρα από κάθε ηθική απόλυση του δημοσιογράφου Τάκη Μαρτάτου από την εφημερίδα «Ημέρα» της Πάτρας.
Η απόλυση του συναδέλφου –παρά τις γραπτές διαβεβαιώσεις της ιδιοκτησίας της εφημερίδας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.- δημιουργεί ένα σοβαρό ζήτημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. συμπαραστέκεται στο συνάδελφο και τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, που περνούν δύσκολες ώρες με τη συστηματική καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων, και συντάσσεται με το πλευρό της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση που εκείνη θα αποφασίσει.

1045_160909-Takis Martatos.pdf (57.37 KB)

 
Αυταρχισμού συνέχεια Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την εντολή του Προέδρου της ΕΡΤ, κυρίου Χρήστου Παναγόπουλου, να αποκλειστεί η Βασιλική Πετούρη από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και από τη συμμετοχή της στη συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 174 από 217