Νέα-Ανακοινώσεις
Νέο Προεδρείο στην ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποχαιρέτησε τον μέχρι σήμερα Πρόεδρό του Βασίλη Μουλόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση στη Βουλή.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν στη θέση του Προέδρου αναδείχθηκε ο Σταμάτης Νικολόπουλος και στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Γιώργος Γιουκάκης.

1078_121009-neo proedreio POESY.pdf (53.25 KB)

 
Καταγγελία για την απόλυση του Τ. Μαρτάτου Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την παράνομη, καταχρηστική και πέρα από κάθε ηθική απόλυση του δημοσιογράφου Τάκη Μαρτάτου από την εφημερίδα «Ημέρα» της Πάτρας.
Η απόλυση του συναδέλφου –παρά τις γραπτές διαβεβαιώσεις της ιδιοκτησίας της εφημερίδας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.- δημιουργεί ένα σοβαρό ζήτημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. συμπαραστέκεται στο συνάδελφο και τους εργαζόμενους στην εφημερίδα, που περνούν δύσκολες ώρες με τη συστηματική καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων, και συντάσσεται με το πλευρό της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση που εκείνη θα αποφασίσει.

1045_160909-Takis Martatos.pdf (57.37 KB)

 
Αυταρχισμού συνέχεια Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την εντολή του Προέδρου της ΕΡΤ, κυρίου Χρήστου Παναγόπουλου, να αποκλειστεί η Βασιλική Πετούρη από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και από τη συμμετοχή της στη συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
 
Στο πλευρό της ΠΟΣΠΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση της ΕΡΤ και ο Πρόεδρός της ξεπέρασαν κάθε όριο. Αφού επιτέθηκαν στη νόμιμη διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, αρνήθηκαν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων έφτασαν να αμφισβητήσουν ακόμα και τον ΟΜΕΔ. Οδήγησαν, τέλος, εκλεγμένους συνδικαλιστές και τον Οργανισμό στα δικαστήρια, για να σταματήσουν τον ορισμό διαιτητή για τις Συμβάσεις.

Περισσότερα...
 
Πρόσκληση σε αγώνες Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μπροστά στο πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση αποφάσισε τώρα να δραπετεύσει μέσω εκλογών.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 171 από 214