Νέα-Ανακοινώσεις
Στη μνήμη της Έλλης Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο θάνατος της Έλλης Παππά φωτίζει μια ζωή. Μια ζωή με κυρίαρχο συστατικό της την αξιοπρέπεια σε εποχές που το αυτονόητο απαιτούσε ερμηνεία. Με εμμονή στην άποψη, κάτι που σήμαινε, αν όχι τη φυσική εξόντωση, την αποκοπή από το κοινωνικό σώμα.

Περισσότερα...
 
Κάποιοι δεν ακούν στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η 24ωρη απεργία που είχαν κηρύξει τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) και της Ένωσης Υπαλλήλων Τύπου και Γραφικών Τεχνών νομού Αχαΐας την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις εφημερίδες «Αλλαγή», «Γεγονότα», «Ημέρα» και «Σημερινή», είχε απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα...
 
Μαζί με τους συναδέλφους της Πάτρας Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι γκρίζες ζώνες στις εργασιακές σχέσεις, η καθυστέρηση στην καταβολή των μισθών, η υποθηκευμένη εργασία με την τακτική του «έναντι» τείνουν να γίνουν καθεστώς.

Περισσότερα...
 
Απόλυση στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η παράνομη και καταχρηστική απόλυση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παγουλάτου από την εφημερίδα «Αλλαγή» της Πάτρας, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε ένα αντεργατικό πλαίσιο που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι εκδότες στην Πάτρα.

Περισσότερα...
 
Λύση τώρα για τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) μαζί με τις δημοσιογραφικές Ενώσεις και τους Τεχνικούς, είχαν συμφωνήσει με την ΚΕΔΚΕ και την προηγούμενη κυβέρνηση στο πλαίσιο λειτουργίας των Ρ/Τ δημοτικών σταθμών.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 170 από 214