Νέα-Ανακοινώσεις
Διαφωνία Π.Ο.Ε.ΣΥ. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), μετά τη συνεδρίασή του με τη συμμετοχή των Προέδρων των Ενώσεων - Μελών της Ομοσπονδίας, εκφράζει τις αντιρρήσεις του και την έντονη ανησυχία του για βασικές διατάξεις του Σχεδίου Νόμου για την «Καταχώριση δημοσιεύσεων στον ημερήσιο κι εβδομαδιαίο περιφερειακό και τοπικό Τύπο».
Περισσότερα...
 
Για την "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ" Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 24 Μαΐου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημερίδας «Αθλητική Ηχώ» που διακόπτει την έκδοση της εφημερίδας, αρνείται να αναλάβει τις εκ του νόμου και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους και την καταβολή δεδουλευμένων.
Περισσότερα...
 
Απεργία στον T/Σ «TELE-TIME» Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2006
Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.) και του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε.) που αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «TELE-TIME» της Πάτρας, καθώς η ιδιοκτησία του συνεχίζει τον εμπαιγμό των εργαζομένων.
Περισσότερα...
 
Χίος- Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Απριλίου 2006
Σοβαρό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματά» -στο οποίο μεταφέρθηκε στις 3 σήμερα τα ξημερώματα, με πτήση του ΕΚΑΒ- η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Πατρίδα» της Χίου και ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» Αγγελική Χατζηδημητρίου 40 ετών μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Η κ. Χατζηδημητρίου είναι σύζυγος του δημοσιογράφου της Χιακής εφημερίδας «Δημοκρατική» ανταποκριτή της ΝΕΤ και της «Ελευθεροτυπίας» Θοδωρή Πυλιώτη.
Η κ. Χατζηδημητρίου υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί του Σαββάτου ύστερα από επεισόδιο με άνδρα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του εργοστασίου της ΔΕΗ ο οποίος την άρπαξε από την τσάντα στην προσπάθεια του να την εμποδίσει να καλύψει δημοσιογραφικά φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Η φωτιά από βραχυκύκλωμα σε πίνακα εργοστασίου της ΔEH στο Kοντάρι προκλήθηκε στις 7.10 το πρωί του Σαββάτου. Τηλεοπτικά συνεργεία τόσο του «Πατρίδα TV» όσο και του «Αλήθεια TV» κατευθύνθηκαν προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά το θέμα. Μάλιστα όταν η κ. Χατζηδημητρίου έφθασε στο συμβάν μέσα στην αυλή του εργοστασίου ήταν ήδη ο δημοσιογράφος και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού «Αλήθεια TV» Γιάννης Τζούμας.


Περισσότερα...
 
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταδικάζει Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Απριλίου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος Γιάννης Σελαλμαζίδης από «αγνώστους», το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η επίθεση αυτή δε στρέφεται μόνο εναντίον του συγκεκριμένου δημοσιογράφου αλλά, κυρίως εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 211 212 213 214 215 216 217 218 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 213 από 218