Νέα-Ανακοινώσεις
Χίος- Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Απριλίου 2006
Σοβαρό ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματά» -στο οποίο μεταφέρθηκε στις 3 σήμερα τα ξημερώματα, με πτήση του ΕΚΑΒ- η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Πατρίδα» της Χίου και ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» Αγγελική Χατζηδημητρίου 40 ετών μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Η κ. Χατζηδημητρίου είναι σύζυγος του δημοσιογράφου της Χιακής εφημερίδας «Δημοκρατική» ανταποκριτή της ΝΕΤ και της «Ελευθεροτυπίας» Θοδωρή Πυλιώτη.
Η κ. Χατζηδημητρίου υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί του Σαββάτου ύστερα από επεισόδιο με άνδρα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης του εργοστασίου της ΔΕΗ ο οποίος την άρπαξε από την τσάντα στην προσπάθεια του να την εμποδίσει να καλύψει δημοσιογραφικά φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Η φωτιά από βραχυκύκλωμα σε πίνακα εργοστασίου της ΔEH στο Kοντάρι προκλήθηκε στις 7.10 το πρωί του Σαββάτου. Τηλεοπτικά συνεργεία τόσο του «Πατρίδα TV» όσο και του «Αλήθεια TV» κατευθύνθηκαν προς το εργοστάσιο της ΔΕΗ προκειμένου να καλύψουν δημοσιογραφικά το θέμα. Μάλιστα όταν η κ. Χατζηδημητρίου έφθασε στο συμβάν μέσα στην αυλή του εργοστασίου ήταν ήδη ο δημοσιογράφος και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού «Αλήθεια TV» Γιάννης Τζούμας.


Περισσότερα...
 
Η Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταδικάζει Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 04 Απριλίου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος Γιάννης Σελαλμαζίδης από «αγνώστους», το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η επίθεση αυτή δε στρέφεται μόνο εναντίον του συγκεκριμένου δημοσιογράφου αλλά, κυρίως εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης.
Περισσότερα...
 
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στα συλλαλητήρια και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν στις 15 Μαρτίου 2006 η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Περισσότερα...
 
Πρωτοβουλία Π.Ο.Ε.ΣΥ. & Βουλής Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2006
Στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών βρίσκονται οι δημοσιογράφοι, διεκδικώντας και γι’ αυτό να πάρουν την ενημέρωση στα χέρια τους.
Αυτό τόνισαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) σε κοινή συνεδρίαση με την αρμόδια Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του βουλευτή της «Ν.Δ.» κ. Κων. Κιλτίδη, με τη συμμετοχή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Δ. Τσαλαπάτης, Γ. Στεφανής, Α. Μοss, Θ. Μπερεδήμας), του Επίτιμου Προέδρου της Π.Ο.Ε.ΣΥ. Δ. Γκλαβά, εκπροσώπων των Ενώσεων Συντακτών από όλη τη χώρα, εκπροσώπων των ιδιοκτητών ραδιοτηλεοπτικών μέσων και των εμπλεκομένων φορέων:
Περισσότερα...
 
Οι συντάκτες στη διακομματική Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2006
Ειδική συνεδρίαση με θέμα την συμμετοχή των μέσων ενημέρωσης στον αγώνα κατά των ναρκωτικών, έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 2 Μαρτίου, 9.30πμ., η Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή, ύστερα από πρόταση του Προέδρου της Π.Ο.Ε.ΣΥ. Δημήτρη Τσαλαπάτη.
Στη συνεδρίαση της «διακομματικής» θα λάβουν μέρος το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), εκπρόσωποι όλων των δημοσιογραφικού Ενώσεων και καθώς και των επιχειρήσεων ενημέρωσης (εφημερίδες, Μ.Μ.Ε. κλπ.).
Την «κοινή συνεδρίαση» με στόχο την ουσιαστικότερη αξιοποίηση του ρόλου της ενημέρωσης στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, είχε προτείνει η Π.Ο.Ε.ΣΥ. προς τον Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη, στις 26 Ιανουαρίου 2006.
Στην σχετική επιστολή του ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΣΥ., ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σ’ έναν ευρύτερο διάλογο για το θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών, εάν υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για την ημερήσια διάταξη.
»Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να υπάρξει, για το θέμα αυτό, κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής με το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ., τους Προέδρους των Ενώσεων-Μελών μας, αλλά και εκπροσώπους των επιχειρήσεων ενημέρωσης απ’ όλη τη χώρα (εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., Ε.Ρ.Τ., Α.Π.Ε., Μ.Π.Ε. κλπ.).»

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 211 212 213 214 215 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 211 από 215