Νέα-Ανακοινώσεις
Για την 33η επέτειο Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2006

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σταθερά προσηλωμένος στο μήνυμα του Πολυτεχνείου και στη σημασία των αγώνων του λαού και της νεολαίας για Δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης, ο δημοσιογραφικός κόσμος υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά το ιερό χρέος για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης με την ευκαιρία της 33ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


 

Περισσότερα...
 
Οχι εκπτώσεις στους εργοδότες Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του «μίνι-ασφαλιστικού» νομοσχεδίου, επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση την αμετακίνητη θέση του κλάδου και όλων των Ενώσεων-μελών υπέρ της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και του αυτοδιοίκητου των επικουρικών μας Ταμείων, αλλά και την απαίτηση συμμετοχής εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.ΣΥ. στα Διοικητικά Συμβούλια του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. και του Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ..

Περισσότερα...
 
Στόχος αθλητικοί συντάκτες Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2006

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια σε βάρος των αθλητικών συντακτών, που έγιναν χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των Σωτήρη Βετάκη (με σιδερολοστό στο κεφάλι), Γιώργου Κογκαλίδη και Βασίλη Σκουντή.

Περισσότερα...
 
Στήριξη ΕΟΔ στην ΕΣΗΕΜΘ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.), που συνεδρίασε στο Ελσίνκι, εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα που κάνει η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.) για να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας δεκάδων δημοσιογράφων που προσελήφθησαν με επισφαλείς όρους στην ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ).

Περισσότερα...
 
Επιστολή Π.Ο.Ε.ΣΥ. στον Δ.Σ.Α. Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση συνάντησης με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα δημοσιογραφικά θέματα (απολύσεις, συμβασιούχοι ΕΡΤ κ.λπ.), καθώς και τις συνέπειες του Ν.1178/81

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 208 από 217