Νέα-Ανακοινώσεις
Συμβάσεις ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007


Νέες συμβάσεις αλλά με συνταξιούχους που η ηλικία τους υπερβαίνει το 66ο έτος υπογράφει τώρα η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ.!!... Ταυτόχρονα όμως, αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις άλλων δημοσιογράφων οι οποίες έληξαν, παρόλο ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


Περισσότερα...
 
Μεθοδεύσεις εργοδοσίας Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2006


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της διοίκησης των Εκδόσεων Λυμπέρη να απολύσει συντάκτρια - μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου, με το πρόσχημα της «αλλαγής στη δομή»του περιοδικού Focus.

Περισσότερα...
 
Σύλληψη συνάδελφου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2006


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυθαιρεσίας σε βάρος δημοσιογράφου με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης. Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο, σε βάρος του συναδέλφου της ΕΡΑ, Πέτρου Πομώνη, και πρωταγωνιστές τους αστυνομικούς του Α/Τ Ζακύνθου.

Περισσότερα...
 
Έφυγε ο Γ.Διακογιάννης Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2006


Με βαθιά οδύνη και θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του εκλεκτού Δημοσιογράφου, Συναδέλφου και Ανθρώπου Γιάννη Διακογιάννη του Ελευθερίου, που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα ύστερα από σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια.
Η γενναιότητά του, η συνέπειά του, η αξιοπρέπειά του και το ήθος του να είναι οδηγός και παράδειγμα για τους δημοσιογράφους.

Περισσότερα...
 
Έλεγχος στην ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2006


Αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Ε.Ρ.Τ. πραγματοποιεί από χθες η αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας, μετά τις καταγγελίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) για τις συνθήκες απασχόλησης των δημοσιογράφων και τη σχετική αναφορά κοινοβουλευτικού ελέγχου που υπέβαλλε, με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.ΣΥ., ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 206 από 218