Νέα-Ανακοινώσεις
Απαίτηση για αποκατάσταση Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2007


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) διαμαρτύρεται έντονα για την απόφαση της Διεύθυνσης της ΕΡΑ. να απαλλάξει τη συνάδελφο Νέλλη Κατσαμά από τα καθήκοντα αρχισυντάκτη ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ. Ηρακλείου.

Περισσότερα...
 
Συμπαράσταση στον Δ.Τρίμη Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2007


Το Διοικητικό Συμβούλιο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει για ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή του, αλλά και την έντονη αποστροφή του σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και –πολύ περισσότερο- ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης.

Περισσότερα...
 
Νέα δίωξη συναδέλφου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2007


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αλληλεγγύη και την απόλυτη στήριξή του στο συνάδελφο Μάκη Νοδάρο, ανταποκριτή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στο νομό Ηλείας, ο οποίος πρόκειται να δικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, κατηγορούμενος από κάποιον φαρμακοποιό των Λεχαινών, που απαιτεί «αποζημίωση» 100.000 ευρώ και την προσωπική κράτηση του Μάκη Νοδάρου επί εξάμηνο.

Περισσότερα...
 
Βραβείο "Ελένη Βλάχου" Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2007


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την προκήρυξη του δημοσιογραφικού βραβείου «Ελένη Βλάχου» για το 2007 ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα Δρ. Wolfrang Schultheiss, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) Δημήτρης Τσαλαπάτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ε.Σ.Η.Ε.Α.) Πάνος Σόμπολος και ο Βάσος Μαθιόπουλος, μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Περισσότερα...
 
Συμβάσεις ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007


Νέες συμβάσεις αλλά με συνταξιούχους που η ηλικία τους υπερβαίνει το 66ο έτος υπογράφει τώρα η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ.!!... Ταυτόχρονα όμως, αρνείται να ανανεώσει τις συμβάσεις άλλων δημοσιογράφων οι οποίες έληξαν, παρόλο ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.


Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 205 από 217