Νέα-Ανακοινώσεις
Παγκόσμια Ημέρα του Τύπου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Μαΐου 2007

Ημέρα περισυλλογής, πίστης και οραματισμού για το μέλλον της δημοσιογραφίας αλλά και μνήμης και τιμής για τους συναδέλφους που έχουν πληρώσει με τη ζωή τους το τίμημα της ενημέρωσης, η σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα του Τύπου».

Περισσότερα...
 
Με αλληλεγγύη Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2007

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με την ευκαιρία της εργατικής Πρωτομαγιάς απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας και εκφράζει την αλληλεγγύη των δημοσιογράφων στους κοινούς αγώνες.

Περισσότερα...
 
Αντίδραση για τα αποθεματικά Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007

Την οργή και την έντονη ανησυχία του συνόλου του δημοσιογραφικού κόσμου, σχετικά με την τοποθέτηση οικονομικών διαθεσίμων του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ., σε δομημένα ομόλογα, όπως περιγράφεται σε σημερινό δημοσίευμα, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).

Περισσότερα...
 
Συνδικαλιστικό δικαίωμα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και ποινικοποίησης του συνδικαλισμού.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση για Τ.Λειβαδίτη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007

{mosimage}Να δοθεί το όνομα του Τάσου Λειβαδίτη σ’ ένα δρόμο ή μία πλατεία του Μεταξουργείου προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών(Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με διάβημά της προς τον Δήμαρχο της Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 203 από 217