Νέα-Ανακοινώσεις
Αποχώρηση για το ΤΑΙΣΥΤ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2007

Την πλήρη διαφωνία της με τις διαδικασίες επιλογής Προέδρων  που προωθεί η κυβέρνηση στα δημοσιογραφικά ασφαλιστικά ταμεία, επανέλαβε και σήμερα η Π.Ο.Ε.ΣΥ., με την αποχώρηση των εκπροσώπων της από τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την εκλογή Προέδρου στο ΤΑΙΣΥΤ (Ταμείο Ιδιοκτητών Συντακτών Υπαλλήλων Τύπου).

Περισσότερα...
 
Αναβολή για ΤΣΠΕΑΘ Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007

      Ανεβλήθη, λόγω των τραγικών εξελίξεων από τις πυρκαγιές, όπως ανακοινώθηκε, η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής του Υπουργείου Απασχόλησης για την επιλογή νέων προέδρων στα δημοσιογραφικά Ταμεία (Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. – Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ.), η οποία που είχε προγραμματισθεί από την περασμένη εβδομάδα.
     Σήμερα συνεδρίασε εκτάκτως, λόγω των εξελίξεων το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.).
    

Περισσότερα...
 
Αλληλεγγύη για τους πληγέντες Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την βαθειά οδύνη του για την τραγωδία που πλήττει τη χώρα μας και την αμέριστη αλληλεγγύη του δημοσιογραφικού κόσμου στους πληγέντες από τη λαίλαπα των πυρκαγιών.
    

Περισσότερα...
 
Στο πλευρό του Κ.Βασιλάκη Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2007

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», η οποία στην προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τους Συναδέλφους, απέλυσε τον Κώστα Βασιλάκη.

Περισσότερα...
 
Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καλεί τις Ενώσεις-μέλη της Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Σ.Π.Η.Τ.) να οργανώσουν πανελλαδικά τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην νέα 24ωρη απεργία σ’ όλα τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ειδησεογραφικά sites και portals, τα περιοδικά της Ε.Ρ.Τ, τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., το Α.Π.Ε. / Μ.Π.Ε., το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., τις επιχειρήσεις ευρύτερου δημόσιου τομέα) και σ’ οποιονδήποτε εργοδότη.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 201 από 217