Νέα-Ανακοινώσεις
Παράνομη απόλυση Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την παράνομη, και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου δημοσιογράφου Μαρίας Μανταδάκη, και καταγγέλλει την εργοδοτική αυθαιρεσία της ιδιοκτησίας του «Νέου Κήρυκα».
Περισσότερα...
 
Επιδρομή με αγωγές Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007

Σε μόνιμη απειλή για δημοσιογράφους και ΜΜΕ εξελίσσεται η «βιομηχανία των αγωγών», που παίρνει τελευταία ανησυχητικές διαστάσεις.
Στην επιδρομή αυτή δεσπόζουσα θέση διεκδικούν τώρα, μεταξύ άλλων, και οι διαδοχικές αγωγές για αστικές αποζημιώσεις του τ. Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρ. Κεδίκογλου.
Περισσότερα...
 
Υπερασπιστείτε τη δημοσιογραφία Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.) στις 5 Νοεμβρίου 2007, με σύνθημα «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ», καλεί τις Ενώσεις – μέλη της κι όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην Ελλάδα, να οργανώσουν τη συμμετοχή στη  δίλεπτη στάση εργασίας.

Περισσότερα...
 
Η δική μας "Απόφαση" Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007

Ποινή φυλάκισης 3 ετών και 8 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ''ΕΚΔΟΣΕΙΣ Π. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.'', ιδιοκτήτριας της εφημερίδας ''ΑΠΟΦΑΣΗ'', Κωνσταντίνο Τριανταφυλλάκη για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους της εφημερίδας.

Περισσότερα...
 
Τέλος στην ασυλία των εργοδοτών Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007

Συνεδρίασε σήμερα το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

o              Το ασφαλιστικό (νέες διοικήσεις στα Ταμεία, εξελίξεις στα δημοσιογραφικά Ταμεία και Επικουρική ασφάλιση κ.λπ.),

o              Τις εξελίξεις για τη Σ.Σ.Ε. 2007 στην Ε.Ρ.Τ. (Προϋπηρεσία, Συμβασιούχοι, ψηφιακή τηλεόραση κ.λπ.).

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 200 από 217