Νέα-Ανακοινώσεις
Δίωρη στάση εργασίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει τη Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που επιχειρεί να φαλκιδεύσει τα δικαιώματα και το εργασιακό μέλλον των συναδέλφων συμβασιούχων που, παρά την απαράδεκτη τακτική της ΕΡΤ στις αρχές του καλοκαιριού, με δικαστικές αποφάσεις παραμένουν στη θέση τους.

Περισσότερα...
 
Όχι άλλα έκτροπα στα γήπεδα Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2006

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει τα έκτροπα που έγιναν σε βάρος Φωτορεπόρτερ, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ (12 Σεπτεμβρίου).
Ο φωτορεπόρτερ εκπροσωπούσε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων και σίγουρα κάθε άλλο παρά τιμητική θα είναι η ενημέρωση της UEFA για το θλιβερό αυτό περιστατικό.

Περισσότερα...
 
Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2006
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2006Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας με την εργοδοτική αυθαιρεσία και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που πλήττουν την δημόσια παιδεία, το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων, την κοινωνική ασφάλιση και την οικονομία, προκαλούν κοινωνική ασφυξία και αναδεικνύουν πλέον ως μονόδρομο τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων.
Περισσότερα...
 
Συλλήψεις συντακτών σε Κύπρο Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2006
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αξιώνει μαζί με όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας, τους συναδέλφους της Κύπρου και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (Δ.Ο.Δ.), να σταματήσουν αμέσως οι διώξεις και οι συλλήψεις λειτουργών της ενημέρωσης σε ώρα καθήκοντος, στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου ή οπουδήποτε αλλού.
Περισσότερα...
 
Συνάντηση Π.Ο.Ε.ΣΥ. - ΣΥΝ Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2006
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού, Αλέκο Αλαβάνο, είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι θέσεις της Ομοσπονδίας για το σχέδιο νόμου για τον Περιφερειακό Τύπο, και ειδικότερα η προσπάθεια της Κυβέρνησης να θεσμοθετήσει τη δημιουργία «εφημερίδων χωρίς δημοσιογράφους», υπονομεύοντας τις εργασιακές σχέσεις των συναδέλφων της περιφέρειας. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό των δημοσιογράφων αλλά και τα ζητήματα ποιότητας στην ενημέρωση, τα οποία συνδέονται άμεσα με τα θέματα δημοκρατίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα των συμβασιούχων στην Ε.Ρ.Τ., αλλά και στο απαράδεκτο καθεστώς των «αγωγών» κατά δημοσιογράφων, που δημιουργεί συνθήκες ομηρίας και περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 210 από 217