ΠΟΕΣΥ
Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 8ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΟΕΣΥ

 

Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 5μμ.

Ενημερώνει ότι μετά την καταμέτρηση, τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ έχουν ως εξής:

Α) για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ψήφισαν: 163

Βρέθηκαν: 163 ψηφοδέλτια

Έγκυρα: 162 ψηφοδέλτια

Λευκό: 1 ψηφοδέλτιο

Εκλογικό μέτρο:14

Έλαβαν κατά την Α’, Β’ και Γ’ κατανομή:

Περισσότερα...
 
Άρχισε το 8ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

Το 8ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, με τη συμμετοχή 166 συνέδρων από τις πέντε Ενώσεις – μέλη της Ομοσπονδίας, άρχισε σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή 17 Δεκέμβριου 2017.

Με την έναρξη του Συνεδρίου, ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ., Δημήτρης Κουμπιάς, ανέγνωσε τον ακόλουθο διοικητικό απολογισμό  της τριετίας:

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι σύνεδροι

ΤΟ 8ο  Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ που αρχίζει σήμερα, διεξάγεται σε μια περίοδο που πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και εξακολουθούν να αλλάζουν στο χώρο μας. Μετά και την ψήφιση, πριν από ένα μήνα, του Ν. 4498 του οποίου τα άρθρα από 20 έως και 26 αφορούν τον ΕΔΟΕΑΠ και τα ΤΕΑΣ, καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες, στα νέα δεδομένα και να ανασυγκροτήσουμε  συνδικαλιστικά τον κλάδο, με προεξάρχουσα την ΠΟΕΣΥ.

Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Διοίκηση της Ομοσπονδίας ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2014, σε μια περίοδο κατά την οποία φράσεις όπως «εργασιακός μεσαίωνας» και «εργασιακή ζούγκλα», ωχριούσαν μπροστά στη πραγματικότητα.

Περισσότερα...
 
ΝΑΙ για τον ΕΔΟΕΑΠ Εκτύπωση E-mail

Προς τους μετόχους – μέλη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Σας διαβιβάζουμε τις προτεινόμενες προς έγκριση από την Καταστατική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, τροποποιήσεις του Καταστατικού του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

Περισσότερα...
 
Έως 15 Δεκεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία Μπότση 2017 Εκτύπωση E-mail

Στις 15 Δεκεμβρίου 2017 λήγει η προθεσμία  υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία και τις τιμητικές διακρίσεις που θα απονείμει – για 34η χρονιά – το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του το Ίδρυμα «θα απονείμει τον προσεχή Ιανουάριο 2018 τα καθιερωμένα Δημοσιογραφικά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις σε δημοσιογράφους  που έχουν να παρουσιάσουν σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Περισσότερα...
 
Όλοι στις κάλπες του ΕΔΟΕΑΠ Εκτύπωση E-mail

Στο παρά ένα της νομοθετικής ρύθμισης που θα επιτρέψει στον πνέοντα τα λοίσθια ΕΔΟΕΑΠ να ανανήψει και να επιβιώσει, ορισμένοι εργοδότες από το χώρο των έντυπων ΜΜΕ τορπιλίζουν την προσπάθεια προβαίνοντας μάλιστα στην απαράδεκτη κίνηση να απειλούν με απολύσεις, προκειμένου να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν για την επικουρική ασφάλιση των εργαζομένων τους. Των εργαζομένων των οποίων τις εισφορές κάποιοι από αυτούς παρακρατούν, αλλά δεν καταβάλλουν.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 163