ΠΟΕΣΥ
Η καταβολή εισφορών από αθλητικές εφημερίδες Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), μετά από καταγγελίες συντακτών, εργαζομένων σε αθλητικές εφημερίδες στην από 20/07/2011 ανακοίνωσή του για τις συναντήσεις με τις Διοικήσεις του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ, συμπεριέλαβε όλες τις αθλητικές εφημερίδες σε αυτές που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατά την τελευταία διετία.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Εθιμοτυπική επίσκεψη  στον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη πραγματοποίησε  την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 το Προεδρείο της ΠΟΕΣΥ. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των Προεδρείων των  Περιφερειακών Ενώσεων.
Ζητήθηκε ενημέρωση για το μέλλον  της  Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές για δρομολογημένο σχέδιο συρρίκνωσης και απαξίωσής της.

Περισσότερα...
 
Συνένετυξη Τύπου για τη μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, είμαστε  υπό διωγμό», επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  Γιώργος Σαββίδης ,στην σημερινή  Συνέντευξη Τύπου, που προαναγγέλθηκε  η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς εκ μέρους της  Ομοσπονδίας κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κατά του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και του Διοικητή των ΜΑΤ για την απρόκλητη  σωματική βία  κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων στο χώρο του τύπου και την εκτεταμένη χρήση χημικών την 28η και 29η  Ιουνίου του 2011.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με Ε.Σ.Ρ. Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ., στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στις 11 Ιουλίου 2011, στον Πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Σ.Ρ., έθεσε το θέμα της λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, ιδιαίτερα της Περιφέρειας, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό στις προϋποθέσεις λειτουργίας τους, ως προς τη σύνθεση του προσωπικού και το περιεχόμενο των εκπομπών.

Περισσότερα...
 
Συνέντευξη Τύπου για την αστυνομική βία κατά των δημοσιογράφων Εκτύπωση E-mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου, διοργανώνει αύριο Τρίτη 12 Ιουλίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ, η Π.Ο.Ε.ΣΥ., με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που καταθέτει κατά της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Προστασίας του Πολίτη και των οργάνων της ΕΛΑΣ για
• την εκτεταμένη και αλόγιστη χρήση χημικών  στο κέντρο της Αθήνας κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και
• την πρόκληση τραυματισμών, βαριών σωματικών βλαβών και αναπηρίας κατά δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και εργαζομένων στο χώρο των ΜΜΕ.
Παρόντα θα είναι και θύματα της απρόκλητης και βίαιης επίθεσης.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

 

 

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 144 από 165