ΠΟΕΣΥ
Κλιμακώνεται ο αγώνας στην ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας εναντίον του κυβερνητικού σχεδίου για εργασιακή εφεδρεία και συρρίκνωση της ΕΡΤ, ζητώντας από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να κλιμακώσουν τον αγώνα.

Περισσότερα...
 
Οι εργαζόμενοι του ΑΠΕ στον αγώνα Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), υιοθετεί την απόφαση των εργαζομένων στο Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων να προχωρήσουν «σε κοινό μέτωπο με τους συναδέλφους της ΕΡΤ», ζητώντας από «τις συνδικαλιστικές Ενώσεις (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜ-Θ, ΕΠΗΕΑ) να συντονίσουν την αγωνιστική δράση μας». Στο πλαίσιο αυτό, τους καλεί να συμμετάσχουν στις στάσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί στην ΕΡΤ για αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16.00 και από τις 19.00 έως τις 23.00.

Περισσότερα...
 
Την επόμενη εβδομάδα ο δήμαρχος Άνω Λιοσίων – Φυλής στο ΕΣΡ Εκτύπωση E-mail

Με το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο , συναντήθηκαν  σήμερα εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και των Εργαζομένων  στο Δημοτικό  Ραδιόφωνο των Άνω Λιοσίων " Ξένιος 94,3 FM", σε συνέχεια των επαφών που είχαν με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Αυτοδιοίκησης.
 Ζήτησαν να κληθεί σε "απολογία" ο  Δήμαρχος  Άνω Λιοσίων & Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, καθώς δεν έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα 10 μηνών στους εργαζομένους  -δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς- ενώ η συχνότητα παραμένει σιωπηλή από τον Μάρτιο του 2011 μετά την κλοπή του πομπού.   Οι εργαζόμενοι ζητούν να εκπέμψει και πάλι  το ραδιόφωνο  και να τους καταβληθούν οι οφειλές. Υπενθύμισαν ότι η νέα Δημοτική Αρχή διαχειρίζεται μια δημόσια συχνότητα, χωρίς να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις  της.
Είχε προηγηθεί συνάντηση του νομικού Συμβούλου  του Δημάρχου με το ΕΣΡ, ο οποίος ζήτησε και έλαβε αναβολή της ακρόασης  για την ερχόμενη βδομάδα.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

 


Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

 
Όχι στην εφεδρεία και στην απογραφή Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), συμφωνεί απόλυτα και υιοθετεί το αίτημα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, που διακηρύχθηκε στη Διαρκή Γενική Συνέλευσή τους και με το οποίο διατρανώνουν την αντίθεσή τους στην εργασιακή ΕΦΕΔΡΕΙΑ, καθώς και στην ενδεχόμενη ΑΠΟΓΡΑΦΗ, που θα είναι πρόσχημα για απολύσεις και συρρίκνωση της Δημόσιας Ραδιο-Τηλεόρασης.
Η ΠΟΕΣΥ μετέχει στις κυλιόμενες στάσεις εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ΕΡΤ, συντονίζοντας τους αγώνες των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, και καλεί τις διοικήσεις των Ενώσεων Συντακτών να καλύψουν όλους τους δημοσιογράφους για την απόφασή τους να μην υποβάλουν –αν τους ζητηθεί- απογραφικό δελτίο με στοιχεία τους, που ήδη διαθέτει η ΕΡΤ, η ΕΣΗΕΑ και τα Ταμεία μας.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Π.Ο.Ε.ΣΥ.

 

Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

 
Άμεση αντίδραση εργαζομένων ΑΠΕ-ΜΠΕ στην εργασιακή εφεδρεία Εκτύπωση E-mail

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίωρη (12-3μ.μ.) στάση εργασίας των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την οποία προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ αντιδρώντας στα σχέδια για εργασιακή εφεδρεία.
Οι απεργοί εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή ενώ αντιπροσωπεία τους συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Γιώργο Σαββίδη συναντήθηκε με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 142 από 167