ΠΟΕΣΥ
Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ-Πρόγραμμα Εκτύπωση E-mail

ΥΠΟΜΝΗΣΗ

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, σήμερα Παρασκευή (09/09/11) και αύριο Σάββατο (10/09/11) διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του Τακτικού Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.
Το Σάββατο στη 1μμ θα διακοπούν οι εργασίες, για να δοθεί συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές στην ΕΡΤ, την ανεργία, τις εργασιακές σχέσεις, τις συμβάσεις και τα ομόλογα των Ταμείων.
Οι εργασίες του Γ.Σ. της ΠΟΕΣΥ θα γίνουν στα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5). Εκεί θα δοθεί και η συνέντευξη.
Η ΠΟΕΣΥ έχει καλέσει τους εργαζόμενους στον Τύπο να πάρουν μέρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις απάνθρωπες πολιτικές της λιτότητας και των Μνημονίων.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

9:30 π.μ. :  Αναχώρηση με πούλμαν για Θεσσαλονίκη από Ακαδημίας 20.
               :  Άφιξη στα ξενοδοχεία (THE MET HOTEL και MEDITERRANEAN PALACE HOTEL) γύρω στις 4 μ.μ.
5:30 μ.μ. :  Έναρξη συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. (Στρ. Καλλάρη 5).
9 μ.μ.      :  Λήξη της συνεδρίασης.
                  Ακολουθεί συνεστίαση στο φουαγιέ των γραφείων της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

10:30 π.μ. :  Έναρξη συνεδρίασης στα γραφεία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.
1 μ.μ.        : Διακοπή για συνέντευξη Τύπου της Ομοσπονδίας στα γραφεία της Ένωσης, μαζί με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και τους Προέδρους των Ενώσεων Συντακτών – μελών της Π.Ο.Ε.ΣΥ.
2:30 μ.μ. έως 5 μ.μ. 
                 : Ολοκλήρωση των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου με έγκριση ψηφισμάτων και λήξη στις 5 μ.μ., για συμμετοχή   στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

10:30 π.μ. :  Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία για Αθήνα με το πούλμαν.


 
Στη Θεσσαλονίκη το ΓΣ της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε τη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, συντονίζοντας την αντίδραση του δημοσιογραφικού κόσμου. Θέματα:

Περισσότερα...
 
Συνάντηση για τον Ξένιο Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30 Αυγούστου, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Θανάση Ξηρό, για το θέμα του Δημοτικού Ραδιοσταθμού «Ξένιος» Άνω Λιοσίων. Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού ως γνωστό παραμένουν σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας από την δημοτική αρχή του Δήμου Φυλής, αφού τους οφείλονται δεδουλευμένα 13 μηνών, ενώ ο σταθμός έχει σιγήσει.
Στη συνάντηση –εκτός από την αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.ΣΥ.-, συμμετείχαν εκπρόσωποι της  ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων στον «Ξένιο», οι οποίοι και εξέθεσαν την κατάσταση, ζητώντας λύση το ταχύτερο δυνατό.
Ο Γενικός Γραμματέας, κ. Θ. Ξηρός, υποσχέθηκε άμεση παρέμβαση προς τον δήμαρχο Φυλής.

 
Τα μυστικά κονδύλια Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), με αφορμή τις σοβαρότατες αιτιάσεις-δημόσιες καταγγελίες του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Ηλία Μόσιαλου, σύμφωνα με τις οποίες επί χρόνια ολόκληρα λειτουργούσε μηχανισμός που διαχειριζόταν «απόρρητες δαπάνες» των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας-Ενημέρωσης και Μέσων Ενημέρωσης, ομόφωνα αποφάσισε να ζητήσει:

Περισσότερα...
 
Άμεση αντίδραση για ελεύθερη ενημέρωση Εκτύπωση E-mail

Αθήνα, 19 Aυγούστου 2011

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   Την άμεση αντίθεσή τους στο κυβερνητικό σχέδιο «αναδιοργάνωση της ΕΡΤ», που παρουσίασε σήμερα με συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, εξέφρασαν αμέσως μετά σε κοινή αγωνιστική συνεδρίασή τους όλες οι Ομοσπονδίες, Ενώσεις Συντακτών και Ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του Τύπου, χωρίς να εναντιώνονται σε όποιο μέτρο συμβάλλει στην πραγματική και ουσιαστική αναδιοργάνωση της ΕΡΤ. Αλλά τα κυβερνητικά μέτρα για την ΕΡΤ οδηγούν σε μαζικές απολύσεις, ακόμα φτηνότερη εργασία και εκχωρούν δημόσια περιουσία, πολιτική επιρροή και «νέες αγορές» στα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα. 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 142 από 165