Νέα-Ανακοινώσεις


Όχι στις χαριστικές ρυθμίσεις Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) που συνεδρίασε σήμερα, με αφορμή τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του «μίνι-ασφαλιστικού» νομοσχεδίου, επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση την αμετακίνητη ομόφωνη θέση του δημοσιογραφικού κόσμου και όλων των Ενώσεων-μελών υπέρ της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και του αυτοδιοίκητου των επικουρικών μας Ταμείων.

Περισσότερα...
 
Χρήστος Τεγόπουλος Εκτύπωση E-mail

ΔΗΛΩΣΗ - Δ. Τσαλαπάτη Προέδρου Π.Ο.Ε.ΣΥ. για το θάνατο του Χρήστου Τεγόπουλου

«Ο θάνατος του Χρήστου Τεγόπουλου δημιουργεί ένα ακόμη κενό στο χώρο της ενημέρωσης», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) Δημήτρης Τσαλαπάτης, τονίζοντας ότι:

Περισσότερα...
 
Πρώτη επίσκεψη στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (Ε.Σ.Κ.)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (Π.Ο.Ε.ΣΥ.)


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την πρώτη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ύστερα από πρόκληση της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (Ε.Σ.Κ.) πραγματοποίησε (23-26 Νοεμβρίου 2006) αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Δημήτρη Τσαλαπάτη, τον Επίτιμο Πρόεδρο Δημήτρη Γκλαβά, τον Α’ Αντιπρόεδρο Βασίλειο Παπαδημούλη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Γεώργιο Στεφανή, και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Ιωάννη Σιούλα.

Περισσότερα...
 
Παρουσίαση βιβλίου Εκτύπωση E-mail

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου «Έλληνας χωρίς Ελλάδα» πραγματοποιείται την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 1ος όροφος.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν οι: Απόστολος Σταύρου, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και Νίκος Κακαουνάκης, δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αντώνης Δελλατόλας, εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ».
Παράλληλα με την παρουσίαση του βιβλίου η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ θα τιμήσουν την 35χρονη δημοσιογραφική προσφορά του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου στον Απόδημο Ελληνισμό.
 

 
Για την 33η επέτειο Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σταθερά προσηλωμένος στο μήνυμα του Πολυτεχνείου και στη σημασία των αγώνων του λαού και της νεολαίας για Δημοκρατία και ελευθερία της έκφρασης, ο δημοσιογραφικός κόσμος υπογραμμίζει για μία ακόμη φορά το ιερό χρέος για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης με την ευκαιρία της 33ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 206 από 216