Νέα-Ανακοινώσεις


Οχι εκπτώσεις στους εργοδότες Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή του «μίνι-ασφαλιστικού» νομοσχεδίου, επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση την αμετακίνητη θέση του κλάδου και όλων των Ενώσεων-μελών υπέρ της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και του αυτοδιοίκητου των επικουρικών μας Ταμείων, αλλά και την απαίτηση συμμετοχής εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.ΣΥ. στα Διοικητικά Συμβούλια του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. και του Τ.Α.Ι.Σ.Υ.Τ..

Περισσότερα...
 
Στόχος αθλητικοί συντάκτες Εκτύπωση E-mail

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια σε βάρος των αθλητικών συντακτών, που έγιναν χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των Σωτήρη Βετάκη (με σιδερολοστό στο κεφάλι), Γιώργου Κογκαλίδη και Βασίλη Σκουντή.

Περισσότερα...
 
Στήριξη ΕΟΔ στην ΕΣΗΕΜΘ Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.), που συνεδρίασε στο Ελσίνκι, εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα που κάνει η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ.) για να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας δεκάδων δημοσιογράφων που προσελήφθησαν με επισφαλείς όρους στην ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ).

Περισσότερα...
 
Επιστολή Π.Ο.Ε.ΣΥ. στον Δ.Σ.Α. Εκτύπωση E-mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση συνάντησης με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα δημοσιογραφικά θέματα (απολύσεις, συμβασιούχοι ΕΡΤ κ.λπ.), καθώς και τις συνέπειες του Ν.1178/81

Περισσότερα...
 
Απόλυση Γιώργου Γιακουμάκη Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού «Κανάλι 10» για την απόλυση του συναδέλφου Γιώργου Γιακουμάκη.
Ο σταθμός – συμφερόντων Γ. Τράγκα –απέλυσε τον συνάδελφο με «αιτιολογία» ότι ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο νέο οικονομικό site, το οποίο δημιούργησαν δημοσιογράφοι που είχαν πρόσφατα αποχωρήσει από την εφημερίδα «Financial Box» - επίσης συμφερόντων Γ. Τράγκα.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 202 από 211