ΠΟΕΣΥ
Λάθος η υπογραφή ατομικών συμβάσεων στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόσφατη εξέλιξη στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Θεσσαλονίκης όπου μεγάλος αριθμός εργαζομένων υπέγραψε ατομικές συμβάσεις εργασίας, με βάση τις απαιτήσεις της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

Περισσότερα...
 
Τι γίνεται στα δημοτικά ΜΜΕ; Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Οι μαζικές απολύσεις στον “Αθήνα 9,84” δεν αποτελούν την κορύφωση του δράματος των δημοτικών ραδιοσταθμών αλλά όπως όλα δείχνουν μόνο την αρχή.

Περισσότερα...
 
Συμπαράσταση στην Ε.Τ.Ε.Ρ. Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) δηλώνει ότι βρίσκεται στο πλευρό των Δημήτρη Καμαρινόπουλου και Μαρίας Γεωργέα (Προέδρου και Γενικής Γραμματέως της Ε.Τ.Ε.Ρ.) και ταυτόχρονα καταδικάζει την κίνηση του ΑΝΤΕΝΝΑ να ασκήσει εναντίον τους αγωγή ζητώντας αποζημίωση 80.000 ευρώ.

Περισσότερα...
 
Εκδήλωση για τα "ακουστικά βιβλία" Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου  - Πρόσκληση

Εκδήλωση:
«Ενημέρωση και Εκπαίδευση Προσβάσιμη σε όλους:
Το παράδειγμα των ακουστικών βιβλίων»


Μπορούμε σήμερα να «ακούσουμε» μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό; Τι είναι στα αλήθεια τα  Ακουστικά και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία; Πως σχεδιάζονται; Πόσο ευχάριστη, χρήσιμη και ψυχαγωγική μπορεί να είναι η παρακολούθηση τους, από το σύνολο των πολιτών, αν ενταχθούν σωστά οι πληροφορίες;

Περισσότερα...
 
Μονόδρομος οι Σ.Σ.Ε. Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το 1ο «μνημόνιο» για το μέλλον των ΜΜΕ στη χώρα μας ξεκίνησε το 2010 με ομαδικές απολύσεις, «οικειοθελείς» αποχωρήσεις, μειώσεις μισθών και εντατικοποίηση της εργασίας. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια μέσα και οι συνταξιούχοι υπέστησαν μειώσεις μεγαλύτερες από 20%.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 152 από 165