ΠΟΕΣΥ
Η καταβολή εισφορών από αθλητικές εφημερίδες Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), μετά από καταγγελίες συντακτών, εργαζομένων σε αθλητικές εφημερίδες στην από 20/07/2011 ανακοίνωσή του για τις συναντήσεις με τις Διοικήσεις του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΕΔΟΕΑΠ, συμπεριέλαβε όλες τις αθλητικές εφημερίδες σε αυτές που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατά την τελευταία διετία.

Περισσότερα...
 
Τα ασφαλιστικά Ταμεία των δημοσιογράφων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η μείωση των εισφορών των ασφαλιστικών μας φορέων είναι ένα μείζον θέμα, στο οποίο η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις μέλη της, αλλά και οι υπόλοιπες Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ οφείλουν να στρέψουν την προσοχή τους άμεσα.
Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε χθες 19 Ιουλίου 2011,  αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ,  με τον Πρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ Κ. Τσουπαρόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ.
Από τις δυο συναντήσεις προέκυψαν ανησυχητικά στοιχεία:

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με Ε.Σ.Ρ. Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΣΥ., στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στις 11 Ιουλίου 2011, στον Πρόεδρο και τα μέλη του Ε.Σ.Ρ., έθεσε το θέμα της λειτουργίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, ιδιαίτερα της Περιφέρειας, τονίζοντας την ανάγκη για σεβασμό στις προϋποθέσεις λειτουργίας τους, ως προς τη σύνθεση του προσωπικού και το περιεχόμενο των εκπομπών.

Περισσότερα...
 
Συνάντηση με ΕΡΤ Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Εθιμοτυπική επίσκεψη  στον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη πραγματοποίησε  την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 το Προεδρείο της ΠΟΕΣΥ. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των Προεδρείων των  Περιφερειακών Ενώσεων.
Ζητήθηκε ενημέρωση για το μέλλον  της  Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές για δρομολογημένο σχέδιο συρρίκνωσης και απαξίωσής της.

Περισσότερα...
 
Συνένετυξη Τύπου για τη μηνυτήρια αναφορά της ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, είμαστε  υπό διωγμό», επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  Γιώργος Σαββίδης ,στην σημερινή  Συνέντευξη Τύπου, που προαναγγέλθηκε  η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς εκ μέρους της  Ομοσπονδίας κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κατά του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και του Διοικητή των ΜΑΤ για την απρόκλητη  σωματική βία  κατά δημοσιογράφων και εργαζομένων στο χώρο του τύπου και την εκτεταμένη χρήση χημικών την 28η και 29η  Ιουνίου του 2011.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 142 από 163