ΠΟΕΣΥ
Καταγγελία για τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει την απαράδεκτη και καταδικαστέα από το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου ενέργεια της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL.

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και όσοι συνέπραξαν μαζί τους αδιαφορούν επιδεικτικά στο γεγονός ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 420 οικογένειες, από το μαύρο που επιχειρείται από τους εργοδότες στο MEGA CHANNEL.

Η διοίκηση του STAR επέλεξε να μην σεβαστεί την αγωνία των εργαζομένων και να σπάσει την 4ωρη στάση εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις Ενώσεις.

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ

 
Η ΠΟΕΣΥ αποχαιρετά τον Βασίλη Μουλόπουλο Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Βασίλη Μουλόπουλου, πρώην προέδρου της ΠΟΕΣΥ. Ο Βασίλης Μουλόπουλος υπήρξε μαχητής της δημοσιογραφίας και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά στο τελευταίο ταξίδι του τον εκλεκτό συνάδελφο. 

Περισσότερα...
 
Αποτροπιασμός και αγανάκτηση για την τρομοκρατική επίθεση στην ΕΣΗΕΜ-Θ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Αποτροπιασμό και αγανάκτηση εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για τη σημερινή άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
 
Βασίλη θα είσαι πάντα στην καρδιά μας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον ξεχωριστό συνάδελφο Βασίλη Μουλόπουλο που έχασε σε ηλικία 72 χρονών τη ζωή του στη μάχη με τον καρκίνο.

Έφυγε άλλος ένας λαμπρός συνάδελφος, με ιδιαίτερη, ξεχωριστή πένα και ματιά, προσθέτοντας δυστυχώς αυτή τη φορά την υπογραφή του στη μαύρη λίστα θανάτου, που πλήττει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό το δημοσιογραφικό χώρο.

Περισσότερα...
 
Αποτελέσματα για απολογισμούς και Ελεγκτική Επιτροπή ΠΟΕΣΥ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Η Εφορευτική Επιτροπή του 8ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών:

Πέραν αποτελεσμάτων για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας –τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί- τα λοιπά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα πέντε (65) αρνητικές και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Απολογισμός έλαβε ογδόντα εννέα (89) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και δύο (2) λευκά, και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, έλαβε ογδόντα οκτώ (88) θετικές ψήφους και εξήντα τρεις (63) αρνητικές και τρία (3) και κατά συνέπεια εγκρίθηκε.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 11 από 164