ΠΟΕΣΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

Με πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα ευρεία σύσκεψη των προεδρείων της ΠΟΕΣΥ, των Ενώσεων Συντακτών, των Ενώσεων Προσωπικού και Τεχνικών Τύπου καθώς και των δημοσιογραφικών ασφαλιστικών Ταμείων, με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκαν:

Περισσότερα...
 
Υποχρέωση η καταβολή μισθού και όχι χάρη Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016

Ενδεικτική για το καθεστώς λογοκρισίας και αυτολογοκρισίας το οποίο επικρατεί σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς είναι η τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, σε ζωντανή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού.

Εύλογο το ερώτημα για

Περισσότερα...
 
Το Διεθνές Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας αναζητά ερευνητή για 3μηνη απασχόληση Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

To Διεθνές Ινστιτούτο Δημοσιογραφίας (IPI) αναζητεί έναν ερευνητή / ανταποκριτή για την κάλυψη θεμάτων που σχετίζονται με τους νόμους περί δυσφήμησης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της εν εξελίξει εξέτασης των επιπτώσεων των νόμων αυτών, σχετικά με την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στην Ευρώπη. Η σχετική προκήρυξη έχει ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα http://www.freemedia.at/careers/ με λήξη υποβολής αιτήσεων την 30η Ιουνίου 2016.

Πρόκειται για μια μια βραχυπρόθεσμη συνεργασία, (τρεις μήνες πλήρους απασχόλησης ή έξι μήνες μερικής απασχόλησης) που θα περιλαμβάνει έρευνα για τις επιπτώσεις από την χρήση των νόμων σε θέματα δυσφήμησης και προσβολής είτε  για να εκφοβισμό, είτε για εξαναγκασμό σε σιωπή τους Έλληνες δημοσιογράφους κατά τα τελευταία χρόνια, καθώς και την παρακολούθηση των τρεχουσών υποθέσεων  μετά και τη νομική μεταρρύθμιση το 2015. 

Περισσότερα...
 
Πρωτοφανής εργοδοτική αυθαιρεσία στη “Μακεδονία” Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη “Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική ΑΕ” (εφημερίδες “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη”) και τις συνεχείς μεθοδεύσεις της σε βάρος των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους.

Αυτή τη φορά μάλιστα η εταιρεία

Περισσότερα...
 
Λογοκριτική η παρεμπόδιση των δημοσιογράφων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Η ελεύθερη και ανεμπόδιστη διακίνηση των δημοσιογράφων για εξάσκηση των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, είναι η βασική προϋπόθεση και εγγύηση για πραγματικά ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην παρεμπόδιση και απαγόρευση των δημοσιογράφων να παρακολουθήσουν και καταγράψουν στην Ειδομένη την αστυνομική επιχείρηση για απομάκρυνση των προσφύγων και μεταφορά τους σε άλλους καταυλισμούς.

Η επιλογή μόνο της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την κάλυψη των γεγονότων είναι πρωτοφανής και λογοκριτική για όλα τα άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά ενημερωτικά Μέσα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 147